Gündem

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ : "1982 Anayasasından Şikayetçi Olmayanımız Yok"

 T.C Adalet Bakanı Sn. Bekir Bozdağ Sosyal Paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarda yeni Anayasa Yapılmadan yeni Türkiye’nin yapılamayacağını dile getirdi.  T.C Adalet Bakanı Twitter üzerinden 1982 anayasasından şikayetçi olmayan ve yeni anayasa talep etmeyen kimsenin kalmadığını dile getirdi. Söz konusu çalışmalar için hükümet kadar milletinde hazır olduğunu ve halkın yeni anayasa talep ettiğini dile getirdi.


Bekir Bozdağ : “1982 Anayasasından Şikayetçi Olmayanımız Yok”

Bekir Bozdağ twitter üzerinden “1982 Anayasasından şikayetçi olmayanımız ve yeni anayasa istemeyenimiz yok. AK Parti, CHP, MHP, HDP ve Meclis’te temsil edilmeyen partilerin tamamı, hem anayasadan şikayet ettiler ve hem de yeni anayasa istediler.” dedi.

Milletin Yeni Anayasa Emrinin Gereği Yapılmalıdır

 Tüm siyasi partilerin 1982 anayasasından memnun olmadığını fakat hükümet haricinde hiç bir partinin tam manasıyla hazır olmadığını dile getirdi.  Bekir Bozdağ : “Partilerin programları/seçim beyannameleri, genel başkan dahil parti temsilcilerinin açıklamaları anayasa şikayetleriyle/vaatleriyle dolu. Yeni anayasaya millet hazır; ama siyaset yeterince hazır görünmüyor. Yeni anayasa, milletin,siyasetten talebi ve siyasete emridir. Türk Milleti adına yasama ve anayasa yapma yetkisini elinde tutan parti Meclis grupları, milletin yeni anayasa emrinin gereğini yapmalıdır.” dedi.


Kamu haberleri, gündem haberleri, Adalet Bakanlığı haberleri, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası kamudan haberlerin merkezi kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden ve her türlü haberden her yerde haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara