Gündem

Adana'da 4 Yaşındaki Kız Çocuğuna Sokak Ortasında Tecavüz Edildi

Adana’da girdiği evdeki aileyi uyku spreyi ile etkisiz hale getirip ardından 4 yaşındaki kızı kaçırarak sokak ortasında tecavüz ettiği iddia edilen muavin tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre, Fevzipaşa Mahallesi’nde 25 Temmuz Pazartesi günü gerçekleşen olayda bir fabrikanın gece bekçisi fabrika duvarının yanında bazı sesler duyunca düdük çaldı.Düdüğün sesini duyan bir kişi, koşarak sesin geldiği yerden uzaklaştı. Ardından gece bekçisi fabrikaya gelenlere, sabaha karşı duvar dibinde hareketlilik olduğunu hırsız olabileceğini güvenlik kamerasını incelemeleri için not bıraktı.Bu esnada, bir taksicide duvar kenarında ağlayan bir kız çocuğu görünce yanına gitti.Taksici, adresini öğrendiği kız çocuğunu yakınlardaki evlerine bıraktı.

TECAVÜZ GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Fabrika görevlileri ise sabah geldiklerinde bekçinin notunu okuyunca,güvenlik kamerasını inceledi.Yapılan incelemede bir kişinin kucağında bir kız çocuğu getirdiğini daha sonrada kaldırım üzerinde ve yol ortasında tecavüz ettiğini gören fabrika yetkilileri olayı hemen polise bildirdi,Olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri görüntüleri incelemeye alarak, yapılan incelemede 3-4 yaşlarında bir kız çocuğuna 25-30 yaşları arasında bir 

Olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri görüntüleri incelemeye aldı. Yapılan incelemede 3-4 yaşında bir kız çocuğuna 25-30 yaşlarında bir kişinin tecavüz ettiğini tespit etti.

Bu sırada kız çocuğu evde karnının ağrıdığını söyleyerek hiç susmayınca, anne Y.E. (24) kızını kontrol ettiğinde kanama olduğunu gördü. Hemen doktora götürdü. Doktor muayene edip kız çocuğunun düşüp düşmediğini cinsel organına sert bir cismin çarpıp çarpmadığını sorarak damarlarında çatlak olduğunu tespit etti, ardından ilaç vererek çocuğu gönderdi. Anne kızı H.Y.’yi eve getirdi. Bu esnada, polis tecavüze uğrayan kız çocuğunu bulmak için çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucu olayın yaşandığı yerin yakınlarında dini nikahlı Y.E. ve G.Y çiftinin yaşadığı evi bulundu. Polis evdeki kız çocuğunu psikolog eşliğinde doktora götürerek muayenesi yapıldı. Kız çocuğuna devlet sahip çıkarak korumaya aldı. Polis özel bir ekip oluşturarak zanlıyı aramaya başladı. Polis olayın aile içinde olabileceğini tahmin edilerek baba G.Y.’nin (26) ifadesine başvurdu.


UYKU SPREYİ SIKTI SONRA ÇOCUĞU KAÇIRDI

Polisin yaptığı çalışmalar sonucu olayı gerçekleştiren şahsın daha önce otobüs içinde cinsel saldırı olayının yaşandığı bir otobüs firmasında muavin olarak çalışan Mahmut Ş. olduğu ortaya çıktı.Ardından polis tarafından zanlının evine baskın düzenlendi. Zanlı evde yatağın altına saklanmış halde bulunarak, sorgulanmak üzere emniyete getirildi. Olayın zanlısı Mahmut Ş’nin ifadesinde uyuşturucu hap aldığını hiç bir şey hatırlamadığını söylediği öğrenildi. Fakat polis yaptığı çalışmada olayın bütün detaylarını ortaya çıkararak, zanlının 25 Temmuz 2016 günü saat sabah 05.00 sıralarında tek odada kalan ve kapısı olmayan bir eve geldiğini, içeride anne baba ve 2 çocuğun olduğunu gördüğü aile uyurken anne ve babaya uyku spreyi sıkarak etkisiz hale getirdiğini, 4 yaşındaki kız çocuğu H.Y.’yi de uyurken kucağına alarak götürdüğünü, yaklaşık 1 kilometre kadar evden uzaklaştıktan sonra önce kaldırım üstünde daha sonrada sokak ortasında tecavüz ettiğini belirledi.Emniyette işlemleri bittikten sonra adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

“BUNLARIN OLACAĞINI BİLMİYORDUM”

Anne Y.E ise yaşadığı olaydan dolayı şokta olduğunu belirterek, “Kızım sabaha karşı beni uyandırdı ‘anne acıyor’ dedi bende baktım her yeri kan. ‘Ne oldu kızım’ dedim ‘bilmiyorum anne’ dedi. Hastaneye götürdüm hemen, doktor sadece ‘ufak bir çatlak var başka da bir şeyi yok’ dedi. Çocuğumu nasıl kaçırdıklarını bilmiyorum diğer çocuğum sabahları kalkar süt ister ama ilk defa kalkmadı bende kalktığımda boğazım acıyordu gözlerimde pusluydu yani kendime gelemedim.Benim kızımı ne zaman oraya götürmüşler anlamadım.Ben hastaneye götürüp getirdim eşim hala uyanamamıştı çocuğumu kaçıran kişi sprey sıkmış galiba. Kızımı yurt aldı geri vermezler mi bana kızımı geri istiyorum. Burada yaşıyoruz çünkü Suriyelilerden ev bulamadık 6 bin lira para istiyorlar. Geldiğimiz yerler torbacılar vardı buraya geldik ama buranın çevresi daha pislikmiş. Ben çocuğuma bunun olacağını bilir miydim. Bu zaman kadar çocuğumu her türlü şeyden korudum ama buraya geldim bu bela geldi başımıza” dedi.

Kamupersoneli.net | AA