Gündem

Adana'da Kaçak Poliklinik ve Eczanelere Operasyon Düzenlendi

 Adana kent merkezinde Suriyeliler tarafından kaçak poliklinik ve eczane olarak kullanıldığı belirlenen 8 adrese düzenlenen operasyonda 7 kişi yakalandı.


Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Şube Büro Amirliği ekipleri, Suriyelilerin kaçak olarak poliklinik ve eczane açtığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.Ekipler çalışma kapsamında, merkez Seyhan ilçesinde, daha önce kasap dükkanı olarak kullanılan ve içinde et askılığı bulunan ancak polikliniğe çevrilen bir iş yeri, diş tedavisi amacıyla kullanılan bir depo ile eczaneye dönüştürülen bir dükkanın da aralarında bulunduğu 8 adrese operasyon düzenledi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği operasyonda, polisler sokak giriş ve çıkışlarında uzun namlulu silahlarla önlem aldı.İş yerlerinde arama yapan ekipler, barkodları siyaha boyanmış çok sayıda ilaç ile sağlık ekipmanlarına el koydu, 7 kişiyi gözaltına aldı. 

İfadeleri alınmak üzere emniyete götürülen zanlıların, kendilerini hizmet verdikleri kişilere doktor ve eczacı olarak tanıttıkları öne sürüldü.

AA | Kamupersoneli.net