Gündem

AFAD'ın Yeni Logosunu Yapana 10 Bin TL Ödül

AFAD ( Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ) Logo Yarışması  
 
AFAD bir logo yarışması düzenleyecek. Bu logo yarışması Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın uluslararası ortamda misyonunu ve kimliğini yansıtacak şekilde olacak. Bu yarışma halka açık bir şekilde düzenlenecek. Bu yarışma da Türkiye’nin her ilinden katılım yapan tasarımcılar hünerlerini gösterecekler ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının yeni logosunu belirleyecekler.  
 
AFAD Logo Yarışmasını Kazanana 10 Bin TL Ödül  
 
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının yapmış olduğu yeni logo üretimi yarışmasına katılım yapan tasarımcılardan birinin tasarımı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının yeni logosu olacak. Bu logosu seçilen tasarımcı ise Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından ödüllendirilecek. Bu ödül ise 10 bin Türk Lirası ödülüdür.  
 
Logo Yarışması Değerlendirilmesi Nasıl Olacak ?  
 
Türkiye’nin her bölgesinden katılım sağlamış olan tasarımcıların logoları Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından oluşturulmuş bir jüri değerlendirecek. Bu jüri sektörden uzmanlar, kurum temsilcileri ve akademisyenlerden oluşacak.  
 
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının yeni logosu için düzenlenecek yarışmaya katılım yapan tasarımcılardan sadece bir kişinin logosu Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının resmi ve yeni logosu olacak. Bu bağlamda sadece bir kişi Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından verilecek olan 10 bin Türk Lirası ödülüne sahip olabilecek.  
 
Son olarak Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı logo yarışmasına katılım yapmak isteyen adayların 30 Mart 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor. Başvuru hakkında detaylara ulaşmak için www.afad.gov.tr internet adresini kullanabilirsiniz.  
 
Kamupersoneli.net