Gündem

Ahmet Davutoğlu Binali Yıldırım'ı Arayarak Tebrik Etti

 Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Adayı ve Başbakan Adayı Binali Yıldırım Oldu. Başbakan adayının açıklandığı salonda gözler Ahmet Davutoğlu’nu aradı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun salonda yer almadığı görülürken, kendisi için yer ayrılmadığı da öğrenildi.


AK Parti Davutoğlu’nu Çoktan Sildi İddiası  AK Parti Yeni Genel Başkanı ve Başbakanın açıklandığı salonda bulunmayan Başbakan Ahmet Davutoğlu Binali Yıldırım’ı arayarak tebrik etti. 22 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak olan olağanüstü kongre’de AK Parti Genel Başkanı olacak Binali Yıldırım ‘ın duyurulduğu salında Ahmet Davutoğlu yer almadı.

Başbakan’a Yer Ayrılmadı İddiası

AK Parti Genel Başkan adayının açıklandığı salonda tüm bakanlar için isimleri yazılarak yer ayrıldığı fakat başbakan Ahmet Davutoğlu için yer ayrılmadığı gözlemlendi. Tüm bakanların katılım gösterdiği toplantıda sadece başbakan Ahmet Davutoğlu bulunmadı. 

Ekonomi haberleri, Siyasi haberler, gündemden son dakika gelişmeleri, kamu personeli alım haberleri ve çok daha fazlası kamudan haberlerin merkezi kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden ve çok daha fazlasından haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara