Gündem

Aile Bakanlığından Devir Teslim Töreni Hakkında Açıklama

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının resmi internet sitesinde bir açıklama yayımlandı. Yayımlanan açıklama da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda devir teslim töreni yapıldığı belirtildi. Yayımlanan açıklamanın detayları şöyle; 

65. Hükümette Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına getirilen Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, görevi Dr. Sema Ramazanoğlu’ndan devraldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Bakan Kaya, “Bu bir bayrak yarışı. Bayrağı Sayın Bakanımdan devralıyorum. Bakanımız gece geç saatlere kadar mesai yapan bir ekiple ve motivasyonla çalıştı. Ben de inşallah bayrağı aynı şekilde daha yukarıya taşımak için gece gündüz demeden çalışacağım” dedi.

64. Hükümette Sema Ramazanoğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak görevi devraldığı günü anımsatan Kaya, “O gün koşarak, sevinçle buraya gelmiştim yanında olmak, destek vermek için. O günden beri de manevi olarak destek vermeye çalıştım kendisine” ifadesini kullandı.

Bakan Kaya ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’a kendisine bakanlık görevini layık gördükleri için teşekkür etti.

Ramazanoğlu’nun yaptığı çalışmaları bildiğini dile getiren Bakan Kaya, projeleri en iyi şekilde sürdüreceğini vurguladı. Bakan Kaya, Ramazanoğlu’ndan da bu süreçte destek beklediğini ifade etti.

“Güçlü aile, güçlü Türkiye anlayışıyla ailenin daha da güçlenmesi için çalışmalara hep birlikte imza atacağız” diyen Kaya, devir teslim törenine katılanlara teşekkür etti. 

Dr. Sema Ramazanoğlu da Bakan Kaya’nın ailesiyle uzun yıllara dayanan dostlukları olduğunu, bu görevin Kaya’ya verilmesinin kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.

Görevi devraldığı gün, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında yapılan her işin vicdanlara dokunduğunu ifade ettiğini hatırlatan Ramazanoğlu, “Vicdanımızın sesini yerine getirebilmek için gece gündüz demeden çalıştık” dedi.

Kaya’ya yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunan Ramazanoğlu, birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına da teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından Ramazanoğlu, Bakan Kaya’ya çiçek takdim etti.

Kamupersoneli.net / ANKARA