Gündem

AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkan Seda Sarıbaş Kimdir?

Genel Merkez tarafından istifası geçtiğimiz Mart ayında istenen AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut’un yerine 2006 Miss Turkey güzeli Seda Sarıbaş getirildi.

Mart ayında istifası istenen Mediha Turgut’un görevden alınmasından sonra Başkanlık koltuğu yaklaşık üç ay boyunca boş kalmıştı. Üç ay boyunca atama bekleyen İl Kadın Kolları Başkanlığı koltuğuna atama kararını Aydın İl Başkanı Ömer Özmen açıkladı.

Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen yaptığı açıklamasında, “Seda Sarıbaş hanımefendi, Didim Belediye ve Aydın Büyükşehir Meclisi üyesi. Yaklaşık 3 aydır bekleyen kadın kolları atamamız gerçekleşti. Kendisine hayırlı olmasını diliyoruz. En kısa sürede il yönetimimizi yapılandırıp, Efeler ilçe kadın kolları başkanını da atayacağız. Aydınımıza ve partimize hayırlı olur inşallah” dedi.

Yeni Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş ise aldığı görevin sorumluluğunu bildiğinin açıklamasını yaparak, görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağını belirtti. Miss Turkey 2006 güzellik yarışmasında ’Veet Türkiye Güzeli’ kategorisinde güzel seçilen Seda Sarıbaş, daha sonra Didimli işadamı Sedat Sarıbaş ile evlenerek Didim’e yerleşmişti. Biri kız, 2 çocuk sahibi olan Sarıbaş’ın eşi Sedat Sarıbaş da Ak Parti Didim İlçe Teşkilatı yönetim kurulunda görev yapıyor.

Kamupersoneli.net  | Ankara