Gündem

AK Parti Çorum İl Yönetim Kurulunun Tamamı İstifa Etti

 AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, “İlerleyen dönemde yapılacak il kongresinde adaletli bir seçim süreci yaşanması ve sağlıklı bir yapılanmanın gerçekleştirilmesi adına, makama ve mevkiye değişmeyeceğimiz değerlerimiz doğrultusunda bugünden itibaren yönetim kurulu üyelerimizle birlikte istifa kararı almış bulunmaktayız.” değerlendirmesinde bulundu.


Bekiroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 25 Ocak 2015 tarihinde Olağan İl Kongresi ile göreve başladıkları günden itibaren 21 aylık süre içerisinde şeref ve onurla görev yaptıklarını belirtti.

“İlerleyen dönemde yapılacak il kongresinde adaletli bir seçim süreci yaşanması ve sağlıklı bir yapılanmanın gerçekleştirilmesi adına, makama ve mevkiye değişmeyeceğimiz değerlerimiz doğrultusunda bugünden itibaren yönetim kurulu üyelerimizle birlikte istifa kararı almış bulunmaktayız” ifadesini kullanan Bekiroğlu açıklamasında, aldıkları kararın Çorum’a, AK Parti’ye ve Türkiye’ye hayırlı sonuçlar getirmesini temenni etti.

AK Parti’nin ilke ve duruşunu koruyarak, toplum yararını esas aldıklarını, ortak akıl ve vicdanın kabul etmediği hiçbir girişim içinde bulunmadıklarını vurgulayan Bekiroğlu, şunları kaydetti:

“Görev süresi içerisinde AK Parti kurucu lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Siyasetin tek limanı ahlaktır’ sözünü kendimize rehber edindik. Hiçbir zaman hesap içerisinde olmadık, karşılık beklemeyen duruşu, omurgalı siyaseti en temel öncelik olarak belirledik. Her şart ve koşulda diklenmeden dik durduk ve milletin değerlerinin yanında, ihanet odaklarının karşısında net tavrımızı biran bile tereddüt etmeden ortaya koyduk.” 

 Birlikte görev yaptığı yöneticilere de teşekkür eden Bekiroğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Görev süremiz içerisinde bize davamıza hizmet etme fırsatı veren liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Binali Yıldırım’a, genel merkez teşkilat başkanı ve genel merkez yöneticilerimize, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, beraber çalıştığımız, ekibim, il yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza, ilçe teşkilatlarımıza, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza, STK’larımıza, basın mensuplarımıza ve değerli Çorum halkına en kalbi duygularımızla teşekkür ediyoruz. Bu süreç içerisinde üzdüğümüz, kırdığımız kardeşlerimiz var ise hepsinden helallik istiyoruz. Bizden yana hakkımız helal olsun. Hakkınızı helal ediniz.” 

KAMUPERSONELİ.NET – AA