Gündem

Bakan Demircan'ın Konuşması Sırasında 'ATT'ler Atama Bekliyor' Pankartı

”MİLLETİMİZ HER ŞEYİN İYİSİNE LAYIK”

Develi ilçesindeki devlet hastanesi temel atma törenine katılan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, “Sağlıkta dönüşümün tamamlandı ve artık değişim başladı. Türkiye’de üretilemeyen ürünü almamız için bize getirecek kişiye o ürünün üretiminin Türkiye’de yapılmasını isteyeceğiz. Milletimiz hizmetin en güzeline layıktır. Donanımın en gelişmişini ülkemize getireceğiz. İnsan unsurunu asla gözardı etmeyeceğiz. Hizmeti alanların memnuniyeti ile verenlerin memnuniyeti üst seviyede olsun. Ülkemiz, diğer hizmet alanlarının gelişmesi için hükümetimiz üzerine düşüne yapıyor. Türkiye sağlık, eğitim ve birçok alanda hamleler yaptı ve yapmaya devam edecektir. Önceden bizden öncekilerle mukayese ediyor idik. Ancak, şimdi kendimiz ile yarışmamız lazım” dedi.

”MAHKEMELERDE  AZICIK ERKEK  OLUN ”

Temel atma törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ise, FETÖ’den yargılananların mahkemelerde tuhaf sözler sarfettiklerine dikkati çekerek ” Ülkemizin başına yıllardır bela olan PKK’dan bu ülkeyi kurtardık. Milletimizin ihtiyacı olan tüm hizmetleri gerçekleştirdik. Sonrasında FETÖ belası ile uğraştık.  Eğer, onlar başarılı olsa idi,şimdi Türkiye paramparça idi. Sırıtık yüzle kapımıza geldiler ve insanlarımızı kandırdılar. Bunların gerçek yüzü, içlerindeki canavar 15 Temmuz’da çıktı. Satıldıklarını bir gecede gördük. O kurşun yağdıranlar, şimdi mahkemelerde tuhaf şeyler söylüyorlar. Bombayı atanlar, uçakları uçuranlar tesadüf olduğunu söylüyorlar. Her şeyi yaptınız bari mahkeme de azıcık erkek olun yaptıklarınızı söyleyin.”

‘ATT’LER ATAMA BEKLİYOR’ PANKARTI

Temel atma töreninde Sağlık Bilimleri Fakültesi mezunu Sevgi Öztürk, Sağlık Bakanı Demircan’ın konuşma yaptığı sırada ‘ATT’ler atama bekliyor’ pankartı kaldırdı.  Polis, pankartı genç kızın elinden aldı.

Kamupersoneli.net – DHA

Bir Yorum

  1. Tebrlk ediyorum meslektaşımı , bölümü açtılar mezun olduk ama alım atama çok az sayıda , biz evimize ekmek yerine taşmı götürelim . 112 lere taşeron şöför alacaklarına bizlere iş kapısı açıp asıl işimizin başına bizler geçelim . Alım yapın bizlerde ekmeğimizi elimize alalım ülkedeki bütün 112 birimleri rahat bir nefes alsın personel sıkıntıları bitsin , artık Acil tıp teknisyeniyiz die ortaöğretim çıkışlıyız die Başka sektörlerde işe almıyor , artık bütün özel sektörlerde üniversite mezunu istiyor . Oldukmu şimdi mesleki diplomalı ilkokul mezunu :(