Gündem

Bakan Işık'tan Terör Operasyonlarına İlişkin Gündem Değerlendirmesi

Temas ve ziyaretler için Mardin’de bulunan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Mardin Valisi Mustafa Yaman, AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer İzcan ile Kasımiye Medresesi’nde teravih namazı kıldı.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık namazdan sonra halkla sohbet etti ve Mardin Müftüsü İsmail Çiçek ve cami görevlileriyle medreseyi gezdi. Burada konuşma yapan Mili Savunma Bakanı Fikri Işık terör örgütünün eylem yapamaz noktaya geldiğini belirterek bunun, bütün güvenlik güçlerinin ortak başarısı olduğunu vurguladı.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın yaptığı açıklamaların satır başları şöyle;

“BÜTÜN TEDBİRLERİ ALIYORUZ”

“Zaman zaman bu mücadele şehitler verdiğimiz oluyor. Ama ne kadar şehir verirsek verelim, bu toprakları bu hain terör örgütüne teslim etmeyeceğiz. Sizler bu mücadeleyi verdikçe milletimizin desteği ve duası da her zaman yanınızda ve arkanızda olacaktır. Biz de hükümet olarak sizin bu mücadelenizin her zaman kararlılıkla sürdürülmesi içi elimizden gelen bütün tedbirleri alıyoruz ve almaya devam edeceğiz.”

“KAHRAMANCA MÜCADELE EDİYORSUNUZ”

“Artık çok şükür terör örgütü eylem yapamaz noktaya geldi. Bu, bütün asker, jandarma, polis ve güvenlik korucu olan güvenlik güçlerimizin ortak başarısıdır. Sizler bu mücadeleyi verdikçe biz de sizlere teknolojin en yeni imkanlarını sunarak bu mücadelenin daha net ve başarılı olması için her türlü imkanı seferber ediyoruz. İnşallah birliğimiz ve beraberliğimizi kimse bozamayacak. Kahramanca mücadele ediyorsunuz, sizlerden isteğimiz amirlerinizin verdiği emirleri dikkatle uygulamanız, tedbiri elden bırakmamanızdır. Bizler de sizlerin ihtiyaçlarınızı en hızlı şekilde yerine getirilmesi için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz.”

Kamupersoneli.net – ANKARA