Gündem

Bakan Mahir Ünal Sektörle Alakalı Açıklamalar Verdi

 Kültür ve Turizm Bakanı bazı açıklamalarda bulundu. Mahir Ünal yakıt desteği ve Kahramanmaraş hakkında yapılan planları ve yapılacak çalışmaları anlattı. Mahir Ünal’ın bu açıklamaları Kültür ve Turizm Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımlandı. Mahir Ünal’ın yaptığı açıklamalardan bir bölümü şöyle;

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal: “6 bin dolar yakıt desteğini sezon sonuna kadar uzatacağız.”
 
Bakan Ünal: “Arkeolog, kütüphaneci ve sanat tarihçi kadrolarını da kültür      paketimizle birlikte en kısa sürede açıklayacağız.”
 
Bakan Ünal: “Kahramanmaraş’ı Dublin gibi bir edebiyat şehri yapacağız.”
 
Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal tarafından Türkiye genelinde başlatılan turizm çalıştayları devam ediyor. Türk turizminde yaşanılan sorunlarının masaya yatırıldığı turizm çalıştaylarında son durak Kahramanmaraş oldu.
 
Turizm sektörü ve sürdürülen kültürel çalışmalar hakkında Kahramanmaraş’tan müjdeler veren veren Bakan Ünal, turizm paketi kapsamında açıklanan yakıt desteğinin sezon sonuna kadar uzatıldığını söyledi.
 
Türkiye’nin kültürel değerlerine ayrıca önem verdiklerini dile getiren Bakan Ünal, Kahramanmaraş turizm çalıştayında yaptığı konuşmada kadro müjdesi de verdi.
 
Yeni bir kültür sanat yönetiminin ve yeni bir kültür paradigmasının ortaya konulacağı bir bakış açısıyla bir kültür paketi hazırladıklarını kaydeden Bakan Ünal, arkeolog, sanat tarihçileri ve kütüphanecilerin merakla beklediği bu pakette yeni kadroların da yer aldığını kaydetti.
 
Kahramanmarış’ı Dublin gibi bir edebiyat şehri yapacaklarını söyleyen Bakan Ünal, ilin turizm çeşitliliğini kendi içerisinde barındırdığını dile getirerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bir Yorum

  1. En son ki konuşmanın üzerinden 4 ay geçti yine tarih verilmemiş enaz bi 4 5 ay daha susar sayın bakan sonra yine yapcaz alcaz müjde der bu böyle yıllarca uzayıp gider 4 aydan sonraki açıklama bu mudur yani ya alın yada susun bizim bakanlık gibi işin suyunu çıkaran başka bakanlık yok!!!

  2. He bakanım he heeee yine aynı foto yine aynı sözler valla pes doğrusu