Gündem

Bakan Ramazanoğlu ve Sare Davutoğlu Şehit Aileleri İle Buluştu

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlunun eşi Sare Davutoğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu şehit aileleri ile bir araya geldiler. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlunun eşi Sare Davutoğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun şehit aileleri ile birlikte yaptıkları buluşma Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek’in Mogan Konukevi’nde gerçekleştirildi. 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlunun eşi Sare Davutoğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun şehit aileleri ile bir araya gelmeleri hakkında bir açıklama yapıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından yapılan açıklama ise şöyle;

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek’in Mogan Konukevi’nde terör saldırılarında şehit olan asker ve polislerin ailelerinin ağırlandığı bir programam katılım sağladılar. 

Programın başında saygı duruşunda duruldu ve İstiklal Marşımız okundu. Bu sırada ağlayan bir şehit annesinin fenalaşması üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, gözü yaşlı anneyi teselli etmeye çalıştı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu , “Bu ülke çok badireler atlatmış bir ülke. Bu coğrafyada hiçbir şey sonlanmamış, hep bir devamlılık var. Bu devamlılık da Yemen’deki şehitlerimiz, Çanakkale’deki şehitlerimiz, bugün de memleketimizin bekası için devam eden şehitlerimiz” sözlerini söyledi.

Aile ve Sosyal Poitikalar Bakanı Sema Ramaznoğlu’nun şehit aileleri hakkında ki görüşmeleri ve diğer görüşmelerini kamupersoneli.net olarak takip edeceğiz ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının yaptığı çalışmaları sizlere sitemiz üzerinden aktaracağız. 

Kamupersoneli.net