Gündem

Bakan Soylu : " 1 Milyon Kişiyi İŞKUR Vasıtasıyla İşe Yerleştireceğiz"

İş arayan vatandaşlar için müjdeli haber geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Süleyman Soylu tarafından müjdeli haber Trabzon Memur-Sen şubesinde verildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Süleyman Soylu, Memur-sen Trabzon şubesini ziyaretinde yaptığı konuşmada hükümetin yaptığı icraatlar ve gelecek yatırım planları hakkında konuşma yaptı.


1 Milyon Kişiyi İŞKUR Vasıtasıyla İşe Yerleştireceğiz

Türkiye’nin son dönemlerde yaşadığı bazı ekonomik sorunları da dile getiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Süleyman Soylu :  “Sorunlara rağmen  yaklaşık 3,5 ayda İŞKUR vasıtasıyla 298 bin kişiyi işe yerleştirdik. Hiç  istikametimizi bozmadık, aynen devam ediyoruz ve edeceğiz. Bu yıl inşallah 1  milyon kişiyi İŞKUR vasıtasıyla işe yerleştireceğiz. İş başı eğitiminde ocak  ayından itibaren önemli bölümü genç olan 104 bin insanımızı işle buluşturan bir  anlayışı ortaya koyduk. Bu Türkiye’nin dinamizmidir, geldiği noktadır.” şeklinde konuştu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Süleyman Soylu, Türkiye’de AK Parti hükümeti ile bir çok alanda reform yaptıklarını dile getirdi. Bakan Soylu, “Bizim en büyük reformumuz Türkiye adına anayasa reformudur. Bizim bundan vazgeçmemiz mümkün değildir. Anayasanın evet bir çok maddesi değişti doğrudur ama ruhu aynen o sistemin içerisinde kalmaktadır. İşte şimdi atacağımız en önemli adımlardan biri budur. Bir anayasanın ruhunun, milletin ruhu olması gerekir. Anayasanın ruhunun milletin değerleri olması gerekir. Anayasanın ruhu bizim birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacağımız ve yıllarca bu ülkede halının altına süpürülen ve yüzleşmekten korktuğumuz, itilaflarımız üzerinden güya bizi ayırmaya çalışan anlayışları birleştiren ve yarına güçlü giden bir ruhu taşıyan anayasa ile yarını gerçekleştirmeli ve yakalamalıyız” dedi.

Kamu haberleri, Kamu personel alım haberleri ve daha fazlası kamupersoneli.net adresinde.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. kimi nereye yerleştiriyor toplum yararına çalışma programlarına işkura kaydı bile olmayan ev hanımlarını alıyor,ondan sonra da milyondan bahsediyor,milyonlarca üniversite mezunu genç işsiz,bunların dünyadan haberi yok.

  2. Başkan olacaklar ya salla sallayabildiğin kadar yalandan kim ölmüş

  3. imd alımı yapacaklardı ne oldu fos.1 milyon kişi yerleşecekmiş bu da fos