Gündem

Bakan Süleyman Soylu'dan HDP'li Belediyelere Büyük Şok !

 Ankara’daki Valiler Toplantısı’nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “HDP’li belediyeler için gereken neyse yapılacak.” dedi.

İçişleri Bakan Süleyman Soylu, Valiler toplantısının açılışında gündeme ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu.

TERÖRE ADI BULAŞAN BELEDİYELER YANDI!

Terörü besleyen belediyeler için düğmeye basıldı fakat HDP’liler buna müsaade etmeyeceklerini açıkladılar. İçişleri Bakanı Soylu, belediyeler için yapılacak düzenlemeye müsaade etmeyeceklerini belirten HDP’lilere ateş püskürdü.

“MİLLETİMİZİN PARALARI TERÖRİSTLERE GİTMEYECEK”

Bakan Soylu, “Milletimizin paraları teröristlere gitmeyecek, Ya herro ya merro” açıklamasıyla belediyelere ilişkin kararlılığını ortaya koydu.

BAKAN SOYLU’NUN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE;

“FETÖ’yü kazıyıp atacağız bu ülkeden. Birilerinin başımıza musallat etmeye çalıştığı bu illeti milletimizin başından çekip atacağız. Nasıl bir şekilde def ettiğimizi bütün dünyaya göstereceğiz. Çok kararlı olmalısınız. 15 Temmuz’u planlayanlar ve gerçekleştirenler, meseleyi 15 Temmuz’da bırakmak istemeyeceklerdir. 15 Temmuz’u gerçekleştirmeye çalışanlara milletin verdiği cevabı ve tekrar emanet ettiği anlayışı sürdürmek bizim temel görevimizdir.

“HDP’LİLER MÜSAADE ETMEYECEKLERMİŞ”

Türkiye’de yerel yönetimler üzerinden terör örgütlerini besleyen bir anlayış söz konusudur. Kanun hükmünde kararname çıktı. Kararlılığımızdan geri adım atmamız mümkün değildir. Bizim görevimiz, milletin verdiği emaneti yerine getirmek ve aynı açıklıkla millete teslim etmektir. İvedilikle gereğini yerine getireceğiz. Neymiş, müsaade etmeyeceklermiş.

“YA HERRO YA MERRO”

Ya herro ya merro devletin gücünü anlamayanlara gerekli cevabı vereceğiz. Teröre destek veren belediyeler hakkında gereği yapılacak”

Kamupersoneli.net | ANKARA