Gündem

Bakan Tüfenkci'den Bayram Tatili Açıklaması !

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu’nun (TESK) Avrupa Birliği ile yürüttüğü ortak proje olan Esnaf ve Sanatkarların Uyum Yeteneğinin Arttırılması Projesi (ADAPTESK) kapsamında düzenlediği toplantıya katıldı.

Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Tüfenkci, Suriye’deki iç savaş nedeniyle Kilis üzerinden Mekkeye gidecek Suriyeli hacıların Antakya Havalimanından 24 Ağustosta çıkışlarının yapılacağını açıkladı. Tüfenkci, “Suriyeli hacıların Antakya Havalimanımızdan 10 Ağustos 2017de başlayıp 24 Ağustos 2017de bitecek şekilde çıkışları yapılacaktır. Suriye’den Türkiye’ye hacca gitmek için gelen arkadaşlarımız var, onların çıkışları da Antakya Havaalanına 10 Ağustosta ulaşıyor, 24 Ağustosta sona eriyor” dedi. 

BAYRAM TATİLİ

Gümük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci burada çeşitli açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gümrük Bakanı Bülent Tüfenkci’ye bir basın mensubu tarafından bayram tatilinin kaç gün olacağı soruldu. Bunun üzerine Bakan Tüfenkci şu açıklamayı yaptı;

Diğer bir soru bayram tatili ile ilgili onu bakanlar kurulunda konuşacağız ondan sonra sizinle arkadaşlarımız paylaşacaklardır.”

Kamupersoneli.net – ANKARA