Gündem

Başbakan Binali Yıldırım: " Onların Burunlarından Fitil Fitil Getireceğiz"

Başbakan Yıldırım: ” Türkiye’nin gücüne , potansiyeline, esnafına güveniyoruz. Sizlere güveniyoruz. Birileri Türkiye’nin dinamikleri, potansiyeliyle oynamaya kalkarsa kalksınlar ama biz yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz. Değerli kardeşlerimiz , geçtiğimiz 3 ay içerisinde esnafımızı, iş adamımızı, ihracatcımızı  , bütün toplum kesimlerini ilgilendiren kapsamlı reformlar yaptık, önemli karar aldık.

BİRLİKTE TÜRKİYE OLALIM

Şimdi bunların uygulama zamanı! Dedik ki ‘Vatandaş ile devlet kavgalı olmaz! Gelin uzlaşalım, anlaşalım. Bir olalım , birlik olalım, birlikte daha güçlü olalım , Birlikte Türkiye Olalım.’ . Bunun için yeniden yapılandırma, bunun için vergi barışı, stok affı, kasa fazlası gibi bir çok yaşadığınız sıkıntıları ortadan kaldıracak düzenlemeleri yaptık. SGDP ödeneğini kaldırdık, primleri ucuzlattık. TESK ‘in çınar gibi başkanı var Bendevi Palandöken, onun riyasetinde 10 milyon çoluğuyla , çocuğuyla ailesiyle büyük bir topluluk , Türkiye’nin daha iyi günlere erişmesi için daha fazla zenginlemek için vatandaşımızın yüzünün daha fazla gülmesi için var gücünüzle çalışıyorsunuz. Memleketin her köşesinden 79 milyonu temsil ederek buralara geldiniz, vatandaşımızın sesini bizlere duyuruyorsunuz.Sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum.

YARINIMIZ BUGÜNDEN DAHA GÜZEL OLACAK

Değerli kardeşlerimiz şunu hepimiz iyi bilmeliyiz ki , yarınımız bugünden daha güzel olacak. Hiç bir endişeniz olmasın. Malesef bir alışkanlık var, O alışkanlık da Türkiye’yi kötü göstermeye çalışmak.

BURUNLARINDAN FİTİL FİTİL GETİRECEĞİZ

Neyle yapıyorlar bunları ! O Himmet diye garip gurabadan , ablalardan, abilerden, esnaftan topladıkları paraları o yabancılara lobi şirketlerine, tv şirketlerine, gazetelere, siyasetçilere oluk oluk dağıtıyorlar. Ama burunlarından fitil fitil getireceğiz onların. Memleketini gidip şikayet etmenin kimsenin yanına kar kalmayacağını, bu ülkeye ayar çekmenin kimsenin haddi olmadığını elbette görecekler. Nasıl görecekler! İşte sizlerle görecekler , sizler önemli isteğim şudur , Aranızda bölücülere ve FETÖ’cülere asla yer vermeyin. Kendi içinizden bu mikropları temizleyin. Bunların ihanetlerinin bedelini 15 Temmuz’da beraber ödedik. Eğer bu ihanetin hesabını sormazsak, 241 şehidimiz , 2194 gazimiz bizden davacı olur. Onların hakkını ödeyemeyiz. Onun için bu mesele büyük bir mesele bunu beraber çözeceğiz. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA