Gündem

Başbakan Binali Yıldırım: " Ülkemizin İhtiyacını Milletimizin İsteklerini İyi Biliyoruz"

Başbakan Binali Yıldırım, grup toplantısı konuşmasına misafirleri selamlayarak başladı. Binali Yıldırım: ” Değerli arkadaşlar, biz sizlerle gurur duyuyoruz. Yıllardır desteğini esirgemeyen tüm vatandaşlarımızı da sevgi , saygıyla selamlıyorum. 14 yıl boyunca milletimiz her zaman bizimle birlikte, bizden desteğini hiç ama hiç eksiltmedi. Çünkü AK Parti milletin partisidir. 

AK PARTİ MİLLETİN İNANCINDAN DOĞAN BİR PARTİDİR

AK Parti, milletin inancından, özleminden, umutlarından doğan bir partidir. AK Parti millete hizmet sevdasının adıdır. Millete duyduğumuz sonsuz güveni milletimiz asla karşılıksız bırakmadı. Biz de AK Parti hükümetleri olarak bugüne kadar canla başla çalışarak milletimizin duyduğu bu güvene layık olmanın canla başla mücadelesi içerisindeyiz . Zorlu bir coğrafyanın ortasında olmamıza rağmen , istikrarlı bir ülkeyiz. Dün olduğu gibi bugünde ülkemizin adalete kalkınmaya , istikrara güvene ve refaha ulaşması için var gücümüzle çalışıyoruz. Milletin birliği, dirliği, huzuru her zaman önceliğimiz oldu , olmaya devam edecek. Kriz üretenler, kaos siyasetinden medet umanlar AK Partinin sağduyulu, kararlı duruşu sayesinde kaybetmeye hep mahkum oldular. Çıkarılan her krizin ardından çok şükür ki , kazanan millet oldu, demokrasi oldu. Bugün Türkiye düne göre eskiye göre, daha güçlüdür. Ekonomiyle, yatırımlarla, büyük projelerimzle daha güçlüyüz Elhamdülillah. Zira biz millete efendilik yapmaya değil, hizmet yapmaya geldik. 

MİLLETİN GÜVENİ EN BÜYÜK DAYANAK


Milletimizin bize duyduğu güven , en büyük gücümüz oldu, en büyük dayanağımız oldu. Mevlam bizi milletimize hizmet etme şerefinden alıkoymasın. Vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için çıktığımız bu yoldan bizi ayırmasın. Değerli kardeşlerimiz , son grup toplantımızdan bu yana yoğun bir gündemle çalışmalarımızı sürdürdük.Ülkemize gelerek 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle üzüntülerini bildiren ülkelerin temsilcileriyle, liderleriyle görüşmelerimizi sürdürdük. Afyon’da 25’inci İstişare toplantımızı gerçekleştirdik. AK Parti hareketinin temellerinin atıldığı Afyonkarahisar’ın bizim kalbimizde apayrı yeri vardır. 2 gün süren toplantımızda milletimizin bizden beklentilerini gözden geçirdik. Bu istişare toplantımızdan da yeni hedefler, yeni fikirler, yeni atılımlar için gerekli stratejileri, gerekli yol haritasını belirleyerek çıktık . Ülkemizin ihtiyaçlarını, milletimizin bizden ne beklediğini gayet iyi biliyoruz.  

BAŞKALARI ÇAMUR SİYASETİ YAPABİLİR



Başkaları çamur siyaseti yapabilir, lafla siyaset gemisini yürütmeye, gündemde kalmaya çalışabilir, AK Parti olarak biz millete verdiğimiz sözleri yerine getirmek için gece demeden, gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Buradan bizi en güzel şekilde ağırlayan Afyonkarahisar’lı kardeşlerimize de selam ve sevgilerimizi bir kez daha iletiyorum. Afyon’da sadece istişare toplantısı yapmadık aynı zamanda vatandaşlarımızla bol bol bir araya geldik , esnaf ziyareti yaptık, önerileri aldık, dertleri dinledik. Kadınana imam hatip ortaokulunu ziyaret ettik. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA