Gündem

Başbakan Sahil Güvenlik Komutanlığının Kuruluş Yıl Dönümünde Konuştu

Sahil Güvenlik Komutanlığının kuruluş yıl dönümü için düzenlenen törende Başbakan Binali Yıldırım konuşma yaptı.  

Başbakan Binali Yıldırım, “Sahil ve kara sularımızda emniyetin sağlanmasından, deniz yolu ile yapılan kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine kadar geniş bir sahada önemli görevler ifa eden Sahil Güvenlik Komutanlığımızın kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.” ifadesini kullandı.

Başbakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Yıldırım, Sahil Güvenlik Komutanlığının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Sahil Güvenlik Komutanlığının tüm mensuplarına sevgi ve muhabbetlerini sunan, üstlendikleri zor ve önemli görevleri yerine getirirken hayatlarını kaybeden şehitlere de rahmet dileyen Yıldırım, mesajında şunları kaydetti:

“Sahil ve kara sularımızda emniyetin sağlanmasından, deniz yolu ile yapılan kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine kadar geniş bir sahada önemli görevler ifa eden Sahil Güvenlik Komutanlığımızın kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. Sahil Güvenlik Komutanlığımızın, üstlendiği vazife ve sorumluluklarını daima üstün bir gayret ve yüksek bir vazife şuuruyla yerine getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum.”

Kamupersoneli.net / AA