Gündem

Başbakan Yıldırım'dan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Tepki

Başbakan Binali Yıldırım, Yenikent-Temelli Yolu temel atma törenine katıldı. Başbakan Binali Yıldırım törende bir konuşma yaptı ve Alman medyasına yaptığı açıklamalardan dolayı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında önemli ifadeler kullandı.

Konu ile ilgili olarak Başbakan Binali Yıldırım’ın açıklamaları şöyle oldu;

“(CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu) Alman gazetesine ne diyor biliyor musunuz; ‘Türkiye’de can güvenliği, mal güvenliği yok turistler gelmesin.’ Bu ne demek? Bu memleketin bir evladıysan nasıl sen ülkeni dünyaya şikayet edersin? Bu yılın ilk 6 ayında Türkiye’ye gelen misafir sayısı yüzde 14 arttı, 15 milyona yaklaştı. Kılıçdaroğlu ‘Gelmesin’ dese de geliyor. Sayın Kılıçdaroğlu belli ki Türkiye’de turizmin gelişmesinden, refahın artmasından, insanların aş, iş sahibi olmasından hiç mutlu değil. Bırakın bir parti başkanını, herhangi bir vatandaş kendi memleketi için böyle laflar eder mi?” 

“SIRTINI TERÖRE DAYAYAN HDP Mİ?”

“Sırtını teröre dayayan HDP mi? Sözde adalet yürüyüşü boyunca devlete ve millete kin ve nefret kusan FETÖ artıkları mı? Savcımız Mehmet Selim Kiraz’ı şehit eden terör militanları mı? Sayın Kılıçdaroğlu, ortaklık yapacağın bir demokratik unsur varsa, eğer gerçekten arıyorsan 15 Temmuz’da sokaklarda kahramanlık destanı yazan millete dön, millette ara.” 

Kamupersoneli.net – ANKARA