Gündem

Başbakan Yıldırım'dan Önemli FETÖ İle Mücadele Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen iftarda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulu, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeleri ve grup başkanvekilleriyle bir araya geldi. Başbakan Yıldırım buradaki konuşmasında FETÖ ile mücadeleye ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım’ın Ak Parti Genel Merkezinde yaptığı konuşmanın detayları şöyle;

“15 YILLIK GAYRETİN SONUCUDUR”

“Ülkemiz, doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine mazlumlara da kucak açacak şekilde bir gönül coğrafyası haline gelmiştir. Köklerinden beslenerek geleceğe yelken açan ülkemiz, günümüzde tüm mazlum milletlerin de umudu olmuştur. Oluşturduğu evrensel kimlik ve takdire şayan bir gelişmeyi de sayenizde, liderliğinizde bu ülke gerçekleştirdi. Tüm bu yükselen grafik şüphesiz başta siz olmak üzere bütün AK Parti ailesinin son 15 yıllık gayretlerinin sonucudur.” 

“MÜCADELEMİZ AZİM VE KARARLILIKLA DEVAM EDECEK”

“İhracatta tekrar rekorlara doğru gidiyoruz. Borsamız tarihi açılış ve kapanışlara sahne oluyor. Önderliğinizde başlatılan Milli İstihdam Seferberliği rakamlarını özel sektör ve kamu olarak yukarı doğru çekmeye başladık. Bugüne kadar yılın ilk 4 ayında bir milyondan fazla vatandaşımıza iş, aş temin ettik. Yanı başımızda gecekondu devleti kurma hayaliyle yaşayan terör örgütlerine göz açtırmıyoruz, el aman vermiyoruz. Yeter mi? Sayın Cumhurbaşkanım elbette yetmez. Savaş baltaları topraktan geri çıkmasın diye, o silahların üzerine beton dökülene kadar mücadelemiz kararlılıkla devam edecek.

Suriye’de Irak ve İran’da farklı adlarla, kılıklarla faaliyet gösteren terör örgütlerin kış operasyonuyla belini kırdık. Bugün dağa çıkan genç sayısı neredeyse sıfıra indi. FETÖ ile mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek. Devlet içinde yerleşen bu paralel çeteyi hukuk içinde tamamen tasfiye ediyoruz. Buradaki ölçümüz merhamet değil, adaletle iş görmektir. Bu konuyla ilgili devam eden yargılamalar hususunda bazı haddi aşan açıklamalara da ne yazık ki şahit oluyoruz. Kimse FETÖ ile olan mücadeleyi içi boş ithamlarla sulandırma gayreti içine girmesin. Bağımsız ve tarafsız mahkemelerde hukuk içinde yargılamalar devam ediyor, edecek.”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. sayın başbakanım sizden tek rıcam artık şu fetönün çaldıklarını gerçek sahiplerine teslim edin, ben yıllarca kpss de alınterimin karşılığını almak için uğraşırken bu sahtekarlar da çalmak için uğraşıyorlarmış, bu sahtekarlar tek tek ösym nin sınav sonucu sisteminden çıkarılıp puanlarımız tekrar hesaplansın gerçek puanımız neymiş bizde bilelim, alacaklımıyız borçlumuyuz belli değil, bu kadar çıkan haberlere göre alacaklı olduğumuz kesin,lütfen artık bir şeyler yapın,bu haksızlık dayanılacak gibi değil.

  2. Sayin basbakanim milletin coluk cocugunun hakkini yiyenlerden bu kurumlari temizleyin biran once kpss madurlarinin pomem madurlarinin ogretmen adaylarinin maduruyetlerini biran once giderirseniz seviniriz bu memurluk yaş sikintisi var yaş 35 olmali acil