Gündem

Başbakan Yıldırım :" Şehitlerimiz için Yeni Bir Düzenleme Yaptık"

 Başbakan Yıldırım :” Bağımsızlığın bedeli büyüktür, bazen can verirsiniz, bazen gazi olursunuz ama bu topraklara namert eli ayağı dedirmezsiniz. İşte Türk Milleti böyle bir millettir. En zor şartlarda bile kendi geleceğini, kendi istikbalini, kendi kaderini, yüreğinden , bağrından çıkardığı aziz milletiyle teminat altına alan müstesna uluslardan birisidir. Şehitlerimiz, gazilerimiz, şehit yakınlarımız ile ilgili bir çok düzenleme yaptık daha fazlasını inşallah yapacağız. En son yaptığımız düzenleme şimdi şehitlerimiz oluyor, her biri için ayrı şehitlik ayrılıyor (polis, sivil, askerlik) , bunda sınırlama olmaz bunu kaldırdık.

NASIL OMUZ OMUZA ÇARPIŞIP ŞEHADET ŞERBETİNİ BİRLİKTE İÇİYORLARSA

Tüm şehitlerimiz artık nasıl cephede omuz omuza çarpışıp şehadet şerbetini içiyorsa , şehitliklerde de yan yana huzur içerisinde yatmaya devam edecekler. Ben bu duygu ve düşüncelerle bugün 95’incisini yaşadığımız Gaziler Günü’nü tekrar tebrik ediyorum. Rabbim bu ülkeye karşı kötü planlar içerisinde olanlara fırsat vermesin.

ASKERİMİZ , POLİSİMİZ, KORUCULARIMIZ GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR

Askerimiz , polisimiz, korucularımız, ülkemizin bağımsızlığının , geleceğinin teminatıdır. Gece, Gündüz demeden sınır boylarında yurdun her köşesinde milletimizin huzuru ve güvenliği için canla başla mücadele etmektedir. ALLAH(C.C) onların bu gayretlerinde yardımcısı olsun diyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” dedi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA