Gündem

Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) Nedir? BİMER Başvurusu Nasıl Yapılır?

Başbakanlık ile iletişime geçmek isteyen vatandaşlarımız için Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) sitesi açıldı ancak bir çok vatandaşımız bu sitenin kullanışında sorun yaşıyor. Vatandaşlarımız Başbakanlık ile rahat iletişim sağlayabilsin diye tüm detayları haberimize taşıdık.

Vatandaşların dertlerine, isteklerine, önerilerine, arzularına yardımcı olmak ve destek çıkmak adına açılan Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) sitesi bir çok vatandaşın ihtiyaçlarının karşılanmasında büyük rol onuyor. Ancak çoğu vatandaş bu sisteme girerken sıkıntı yaşıyor ve Başbakanlık ile iletişim kurmakta zorluk yaşayabiliyor.

BİMER NEDİR?

Başbakanlık İletişim Merkezi kapsamı adı altında vatandaşların istek ve önerilerinin Başbakana direkt olarak iletilmesine olanak sağlar.

BİMER HANGİ AMAÇLARDA KULLANILIR

– Kamu Kurumu ve Valiliklerden bilgi alma amacı ile kullanılabilir.

– Kamu Kurumlar ile ilgili dilek, istek ve şikayet için kullanılır.

– Kamu Kurumlarında Genel Müdür ve Üst kurul yöneticilerine yönelik şikayetlerde yapılabilir.

Bir Yorum

  1. Kocaeli Gebze Eğitim Vakfı ilkokulunda 2E sınıf öğretmenimiz Nezahat Eriş norm fazlası dolayısıyla başka bir okula gönderiliyor biz buna razı deyiliz çünkü osadece bir öğretmen deyil annelik yapıyor çocuklarımıza gözümüz kapalı teslim edebiliyoruz adil mükemmel merhametli başarılı kusursuz insan yoktur ama bizim öğretmenimiz kusursuz görevini hakkıyla yapan kimseyi hakir görmeyen herkese eşit davranan bir melek bizde çocuklarda bu yıkımı kaldıramayız buna itiraz ediyoruz öğrtmenimiz bizde kalsın istiyoruz

  2. uzun süre icra dairelerinde bekleyen senetler için bir yasa çıkmasını istiyorum.