Gündem

Bayram Tatili 9 Gün Olacak Mı ? Sorusunun Cevabı Bugün Belli Olabilir

 Bayram Tatili için Karar bugün Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası belli olabilir. Bayram Tatili’nin 9 gün olup olmayacağı yönündeki kararın bugün içerisinde açıklanabileceği tahmin ediliyor.

Bakanlar Kurulu’nda Bayram Tatili Kararının Alınması Bekleniyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Çankaya Köşkü’nde MÜSİAD Başkanı Nail Olpak ve beraberindeki MÜSİAD Heyeti ile Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun ÖZBEK’i Ayrı Ayrı kabul edeceği öğrenildi. Yine Çankaya Köşkü’nde yapılacak olan Bakanlar Kurulu’na Binali Yıldırım başkanlık edecek. Bakanlar Kurulu toplantısında bayram tatilinin 9 gün olup olmayacağı yönündeki kararın alınması ve söz konusu bakanlar kurulu kararının açıklanması bekleniyor.

Turizmciler Taleplerini Dile Getirmişti


Turizmciler bayram tatili için 9 gün tatil taleplerini yetkili mercilere iletmişti.  64. Hükümet Milli Eğitim, 65. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Bayram tatilinin 9 gün olup olmayacağı yönündeki sorulara “buna bakanlar kurulu karar verir, söz konusu karar bakanlar kurulu toplantısında alınır, şimdilik bir şey diyemem” şeklinde bir cevap vermişti.

Cuma Günü Tatil Edilirse Bayram Tatili 9 Gün Olacak


Ramazan Bayramı’nın ilk günü 5 temmuz 2016, 4 temmuz pazartesi öğleden sonra ramazan bayramı tatili başlayacak ve Perşembe günü sona erecek. Bakanlar kurulu cuma gününü de tatil ederse bayram tatili süresi 9 güne çıkmış olacak.

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, Bakanlar Kurulu Kararlarından ve çok daha fazlasından haberdar olmak için kamu personeli mobil uygulamasını cep telefonunuza indirin.

Kamupersoneli.net | Ankara