Gündem

Bayramda Hangi Köprü ve Otoyollar Ücretsiz Olacak ?

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Bakan Arslan, bayramda ücretsiz olacak köprü ve otoyollar hakkında da açıklamada bulundu.

Kamu Olarak İşletilen Otoyol ve Köprüler Dahil

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ramazan Bayramı tatilinde otoyol ve köprülere ilişkin: “23’ünü 24’üne bağlayacak geceden itibaren, 28 Haziran Çarşamba tarihine kadar otoyol ve köprüler ücretsiz olacak. Ancak buna sadece kamu olarak işletilen otoyol ve köprüler dahil” dedi.

Bayramda Yol Çalışması Yapılmayacak

Bakan Arslan, Ramazan Bayramı ile trafiğin yoğun olmasından kaynaklı herhangi bir yol çalışması yapılmayacağına dair : “Herkese diyoruz ki lütfen acele giderek ecele gitmeyin. Bir saat geç gidin ama huzurla ve sağlıkla gidin. Tüm vatandaşlarımız kurallara uysun istiyoruz. İçişleri Bakanlığıyla sürekli istişare içindeyiz, vatandaşların en çok hata yaptıkları noktaları belirliyoruz ve bununla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca zaruri olanlar dışında trafiği yoğunlaştırmamak adına bayram süresince çalışma yapmayacağız” açıklamasını yaptı.

Kamupersoneli.net – ANKARA