Gündem

Bedelli Askerlik Konusu Sosyal Medya Gündeminde Çığ Gibi Büyüyor!

Bedelli askerlik tartışmaları bir türlü bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz günler itibariyle ufukta görünmediğini öğrendiğimiz bedelli askerlik konusunun, yangınları sosyal medya üzerinde henüz söndürülebilmiş değil. Bedelli askerliğin gelmesini, hakları olduğunu söyleyen vatandaşlar hashtagler ile sürekli olarak gündemde tutmaya çalışıyorlar.

Özellikle şuan gündemde olmadığını bildiğimiz bedelli askerlik konusunun, sosyal medya platformu Twitter üzerinde uygun fiyatlardan gelmesi gerektiğine yönelik paylaşımlar dahi yer alıyor. Sosyal medya gündeminden bedelli askerik problemine ilişkin tüm paylaşımları kamupersoneli.net olarak sizlere ulaştırıyoruz.

Bedelli askerlik tartışmalarına ilişkin Kasım ayı içerisinde bir müjde bekleyen vatandaşlar, seslerini duyurmak için her türlü yolu deniyorlar. Özellikle Facebook üzerinde başlatılan dayanışma hareketiyle birlikte, Twitter üzerinden hashtag çalışmaları ve faaliyetleri yürütüyorlar.

Bedelli askerlik çıkabilir mi?

Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama kapsamında, bedelli askerlik konusunun gündemde olmadığı aktarılmış. Bedelli askerliğin çıkmayacağı ifade edilmişti. Bir çok vatandaş bedelli askerliğin geri getirilmesini istese de; şuan için gündemde malesef bu konu tartışılmıyor.

Kamupersoneli.net | ANKARA

Bir Yorum

  1. Bedelli çıkmalı vatandaş mağdur edilmemeli. 27 yaşını geçmiş adama askerlik yaptırsan ne olur yaptırmasan ne?