Gündem

Bolu Dağı Tüneli Ankara Yönü Neden Kapatıldı?

 Bolu Dağı Tüneli’nin Ankara yönü bakım-onarım çalışması sebebiyle Kaynaşlı Kavşağı’ndan itibaren trafiğe kapatıldı, araçlar D-100 Karayolu’na yönlendirildi.


TEM yolunda yapılacak çalışmalar nedeniyle Bolu Dağı Tüneli’nin yer aldığı Kaynaşlı kavşağı ile Abant kavşağı arasında olan bölüm, saat 12.30 itibariyle Karayolları ekipleri tarafından araç trafiğine kapatıldı. 
Kaynaşlı kavşağında dubalarla yolu kapatan ekipler Ankara yönüne giden araçları D-100 Karayolu’na yönlendirdi. TEM yolunun Kaynaşlı kavşağından Bolu Dağı Tüneli istikametine giden yola ’Girilmez’ yazılı tabela asıldı. Karayolları ekipleri sürücüleri yol yapım çalışması nedeniyle bilgilendirerek D-100 Karayolu’ndan yollarına devam etmelerini istedi.

Kaynaşlı kavşağı ile Abant kavşağı arasındaki yolda üstyapı iyileştirmesi ve büyük onarım yapım işi nedeniyle kapatılan yoldaki çalışmaların 30 Haziran’a kadar devam edeceği bildirildi.

Kamu haberleri, sınavlar, güncel, siyasi, kültür sanat, teknolojik, spor, bilimsel ve daha birçok konudaki olaylardan haberdar olmak için her zaman ki gibi kamupersoneli.net sitesini takip edebilirsiniz. Dünya’yı avuçlara taşıyan telefonlarınıza, android uygulamamızı yüklemeniz takip etmekte fayda sağlayacaktır. 

Kamupersoneli.net | Ankara