Gündem

Borç Bunalımına Dayanamayan Taşeron İntihar Etti

Kocaeli ilinin Darıca ilçesinde inşaat taşeronu olarak çalışan 41 yaşında ki Kadir Çimen, arkadaşına ait olan otomobilde kafasına dayadığı silahla intihar etti.

41 yaşında ki inşaat taşeronu Kadir Çimen’in yüklü miktarda borcu olduğu ve dayanamadığı araca bıraktığı not üzerinden anlaşıldı. 

Olay Sabah Saatlerinde Gerçekleşti

Kocaeli ilinin Darıca ilçesinde gerçekleşen olay bu sabah 6.30 sıralarında meydana geldi. Olay, Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi Gürsu Sokak’ta bulunan bir sitenin otoparkında gerçekleşti. Taşeron işçisi Kadir Çimen sabah 6.30’da arkadaşına ait lüks otomobil ile bir sitenin otoparkına girdi. Elinde ki tabancayı kafasına dayayan Kadir Çimen silahı ateşledi. Başının sol tarafından çıkan kurşun lüks otomobilin camını delip dışarı çıktı. 

Silah sesi duyanların ihbar etmesi üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri yönlendirildi. Olay yerine gelen polis ve ambulans ekipleri aracın kapıları kilitli olduğundan camı kırarak kapıyı açıp Kadir Çimen’e ulaştılar.


Yapılan incelemelerden sonra taşeron işçisi Kadir Çimen’in 9 mm’lik bir tabanca ile intihar etti ve yüklü miktarda borcunun olduğu yazan bir not bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Kamupersoneli.net / ANKARA