Gündem

Bursa'da İl Müdür Yardımcısı Rüşvetten Tutuklandı!

Bursa’da gerçekleştirilen rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan 3 şüpheliden ikisinin tutuklandığı açıkladı. Tutuklanan şüphelilerden birinin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde İl Müdür Yardımcısı olduğu belirtildi.

BURSA’DA RÜŞVET OPERASYONU

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri aldıkları bir ihbar ile rüşvet operasyonu gerçekleştirdiler. Ekipler, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde görev yaptıkları öğrenilen üst düzey bir görevlinin, bazı firmalara kesilen para cezalarının miktarını azaltmak için rüşvet talep ettiği, ihbarı üzerine bir operasyon düzenlediler. Düzenlenen rüşvet operasyonu kapsamında 3 şüphelinin gözaltına alındığı açıklandı. 

İL MÜDÜR YARDIMCISI RÜŞVETTEN TUTUKLANDI

Gözaltına alınan şüphelilerin adliyeye sevk edildikleri öğrenildi. Adliyede gerçekleştirilen işlemlerin ardından 3 şüpheliden birinin serbest bırakıldığı diğer iki şüphelinin tutuklandığı açıklandı. Tutuklanan şüpheliler arasında Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı ve müdürlükten 5 yıl önce emekli olan eski bir personelin olduğu belirtildi.

Kamupersoneli.net – ANKARA