Gündem

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki 2017 Yılı Hedeflerin Müzakeresi Çalıştayına Katıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki kendine ait resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama paylaştı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki paylaşımında “2016 Yılı Faaliyetlerinin Değerlendirilmesi ve 2017 Yılı Hedeflerinin Müzakeresi Çalıştayına” katıldığını ifade etti. 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Tarafından Yapılan Paylaşım 

Yüzakımız Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğümüzün “2016 Yılı Faaliyetlerinin Değerlendirilmesi ve 2017 Yılı Hedeflerinin Müzakeresi Çalıştayı” için Antalya’dayız.

Yurdumuzun dört bir yanında hizmet veren, Tapu ve Kadastro Teşkilatlarımızın değerli çalışanlarını, bu güzide ortamda bir arada görmekten büyük memnuniyet duyuyorum.

Kıymetli personelimizden bir şeyi özellikle istirham ediyorum: Tüm ülke genelindeki personel kardeşlerimiz, vatandaşlarımıza güleryüzlü yaklaşımlarıyla ve en modern teknolojileri kullanarak durmaksızın hizmet etmeye devam etmelidirler. İnanıyor ve biliyoruz ki, milletimiz hizmetin en iyisini hak ediyor.

Çalıştayımızın; başta ülkemize, tapu ve kadastro camiamıza hayırlı olmasını diliyor, bu organizasyonda emeği geçen herkese can-ı gönülden teşekkür ediyorum.

Kamupersoneli.net | ANKARA