Gündem

CHP Lideri Kılıçdaroğlu: MİT Tırları Devletin Değil Birilerinin Sırrıdır!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir televizyon programına katılarak burada merak edilen konular hakkında açıklamalarda bulundu. 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarının satır başları şu şekilde, 

”HAYATIM BOYUNCA DOĞRULARI SÖYLEDİM”

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili bazı açıklamalarda bulunarak, ”Erdoğan ilginç bir insan aslında, ama bir zaafı var Kılıçdaroğlu hastalığına muzdarip. Hayatım boyunca doğruları söyledim söylemeye devam edeceğim. Bence bu hastalıktan kurtulması lazım. Bu ülkede demokrasi olacaksa, kesinlikle ben olacağım. 20 Temmuz’daki sivil darbeyi demokrasiyi kaldıracağım noktasına taşırsa o ayrı bir şey. Becerebilir mi? O ayrı bir şey.” ifadelerini kullandı.

”CESARETİN VARSA KARŞILAŞIRIZ”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik açıklamalarına şu şekilde devam etti. ”Benim her söylediğime laf yetiştiriyor, bundan şikayetçi değilim. O konuşmasa havuz medyasında yer almayacağım. O gazeteleri okuyanlar, Kılıçdaroğlu’nun ne kadar haklı olduğunu görüyor. Ey Erdoğan gel karşıma, oturup konuşalım. Kılıçdaroğlu burada, cesaretin varsa gelirsin buraya, karşılaşırız. Ey Erdoğan, korkak değilsen, ödlek değilsen gel karşıma. İki insan karşılıkla konuşalım.”

”MİT TIRLARI DEVLETİN DEĞİL”

MİT tırlarının durdurulması konusuna ilişkinde değerlendirmelerde bulunan CHP Lideri Kılıçdaroğlu konuya dair ”Enis Berberoğlu şu anda radyodan bizi dinliyor. Enis Berberoğlu suç işlemedi, rehin alındı. MİT TIR’ları olayı devlet sırrı değildir. TIR’ların geçtiği yollardan valilerin haberi yok. Devlet sırrı değildir, birilerinin sırrıdır. Can Dündar diyor ki “Ben flash diski solcu bir milletvekilinden aldım.” E o zamanlarda Enis Berberoğlu milletvekili değil ki. Bu ülkede, bakın tekrar tekrar söylüyorum, bu ülkede adalet yoktur. Bu ülkede hiçbir vatandaşın can ve mal güvenliği yoktur.” açıklamalarında bulundu.

”KOZMİK ODAYI FETÖ’YE AÇAN KİMDİ”

Kozmik odanın açılması hakkında da bir açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kozmik odayı FETÖ’ye kim açtı? diye sordu ve şu ifadeleri aktardı. ”Kozmik Oda’yı FETÖ’ye açan kimdi? Bunu yapan kimdi? Asıl casuslar bunlar değil mi. Bir terör örgütüne devletin Kozmik Oda’yı nasıl açarsınız. Yürekli bir savcı çıkış bir terör örgütüne devletin kozmik odasını siz ne için açtınız? Bütün bunları bırakıp Cumhuriyet yayınlamadan önce bütün gazetelerde yayınlanan bir haber yüzünden Enis Berberoğlu’nu tutukladık devletin sırlarını bir gazeteye vermiş diye. Belge yok, doküman yok birilerinin kulağına fısıldama var.”

Kamupersoneli.net – ANKARA