Gündem

Cinci Hoca 10 Senelik Hapis Cezasını Duyunca "Benim Ereksiyon Sorunum Var" Dedi

Kayseri’de Piskolojik sorunları olduğu öğrenilen ev Kadını P.U (28) ‘yu tedavi etmesi için İstanbul’dan getirildiği öğrenilen 41 Yaşındaki M. A , Hakkında kadına cinsel saldırıda bulunduğu suçlaması ile 10 yıl hapis cezası kararı alındı.

2015 Nisan ayında Kayseri’nin talas ilçesi’nde meydana geldiği öğrenilen olayda, Bir süre önce eşinden boşanan ve ciddi piskolojik sorunlar yaşayan P.U’nun boşandığı kocası ve bazı yakınlarını istem dışı görmeye başladığı iddia edildi.


Doktorlar Çare Etmeyince ! Cinci Hoca Aranmaya Başlandı

Kadına doktorlardan herhangi bir çare bulamayan yakınları “cinci hoca” aramaya koyuldu. İstanbul’da ikamet eden “Cinci Hoca”‘yı Kayseriye getiren kadının yakınları, Hocayı kadının evine götürdü. Genç kadınla karşılaştıktan sonra yakınlarını dışarı çıkması için uyaran cinci hoca, sirkeli su döküyorum bahanesi altında talihsiz kadını elle taciz etmeye koyuldu.

Bu Adam Hoca Falan Değil , Bu Adam SAPIK!

Söz konusu taciz esnasında P.U odadan fırlayarak yakınlarına ” bu adam hoca falan değil sapık ” diye bağırdı. Söz konusu olayın ardından kadının yakınları hocayı darp ederek polise haber verdi. Genç kadının yapılan kontrolünde kollarında morluk tespit edildi. Mahkemeye çıkarılan cinci hoca ise taciz suçuyla tutuklandı. Kayseri 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın duruşmasında sanık M.A ve avukatı hazır bulundu. Sahtekar hoca yaptığı savunmada “Cinsel saldırıda bulunmadığını, geçmiş yıllarda ameliyat olduğu için ereksiyon sorunu olduğunu” dile getirdi ve İddiaları reddetti. Mahkeme heyeti sanığa “Cinsel Saldırı” suçunu işlediği gerekçesiyle 10 yıl hapis cezası verdi. 

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. benzer bir olayı başına gelmedi sürece anlamak zor! bu hocaya kurulan tezgah belliki! cin demek yasak değilmıydu?