Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Taziye Telefonları Geliyor

  Ürdün Kralı Abdullah, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, İngiltere Başbakanı David Cameron, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ve Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegoviç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak İstanbul’daki menfur terör saldırısını kınadıklarını, Türkiye ile tam bir dayanışma içinde olduklarını belirtti.


Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısının ardından Ürdün Kralı Abdullah, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, İngiltere Başbakanı Cameron, Yunanistan Başbakanı Çipras ve Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Başkanı İzzetbegoviç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı telefonla aradı. Liderler, Erdoğan’a, İstanbul’daki menfur terör saldırısını kınadıklarını, Türkiye ile tam bir dayanışma içinde olduklarını belirtti.

Teröre karşı ortak mücadelenin önemini vurgulayan liderler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve onun şahsında tüm Türkiye halkına taziyelerini iletti. Liderler, hain saldırıda hayatlarını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara şifa dileğinde bulundu.

Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin de bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yaptığı telefon görüşmesi çerçevesinde, İstanbul’daki terör saldırısını şiddetle kınadığını belirterek taziyelerini iletmişti. 

AA | Kamupersoneli.net