Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batılı Liderler İçin :"Niyetlerini Ağızlarından Kaçırıyorlar"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı külliyesi’nde TBB Heyeti ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, batılı ülkelerin darbe girişimi sonrasında samimi olmadıklarını dile getirirken, darbe girişimi sonrasında halkı sormak yerine darbecilerin sorulduğunu dile getirdi. 


Bir Tanesi Gelmedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan:”Dikkat ederseniz darbe girişiminin üzerinden tam bir ay geçti. Ama neredeyse hiç bir batılı devlet adamı , başkan , devlet adamı ülkemizi ziyaret etmedi. Sadece Avrupa Konseyi Genel Sekreteri ziyaretimize geldi. Bunun dışında gelenler Bakan düzeyinde… Bunun dışında Kazakistan Devlet Başkanı, KKTC geldi. Bunlar AB ülkesi üyeler değildi.

Darbeciler Niyeyse Çok İlgilerini Çekiyor

Telefonla aradıklarında bizim halimizden ziyade darbecilerin durumunu merak ettiklerini gördük. FETÖ ‘cü militanların katlettiği vatandaşlarımızın , yaraladıkları kardeşlerimizin durumunu soran yok. Ama gözaltılar, tutuklamalar, görevden almalar, niyeyse pek ilgilerini çekiyor. Aslında batılı ülkelerin askerleri, diplomatları, gazetecileri zaman zaman gerçek niyetlerini ağızlarından kaçırıyorlar. Biz bunlara rağmen demokrasimize, hukuk değerlerimize, devletimize sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. İnadına demokrasi inadına beraberlik bizler bir olmalıyız. Aksi halde bu batılılar bizleri parçalamak için her zaman fırsat kollarlar…