Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu Yapıya Zamanında Şahsen Bende Yardımcı Oldum!"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Olağanüstü Dini Şura’sında bir konuşma yaptı.

Konuşmasında FETÖ’nün darbe girişimi ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Sn. Recep Tayyip Erdoğan :” Açık konuşayım rahmetli Özal, Ecevit hatta biz de yardımcı olduk. Şahsen ben de katılmadığım yönleri olsa da asgari müşterekte buluştuğumuz zanlıyla bunlara yardımcı oldum.

Her şeye rağmen bu hain örgütün gerçek yüzünü çok daha önceden ortaya dökememiş olmanın üzüntüsü içindeyim. Bundan dolayı hem rabbimize hem de milletimize verecek hesabımız olduğunu biliyorum. Milletimiz de bizi affetsin.

Yurt için ve yurt dışındaki eğitim ve yardım faaliyetleri çerçevesinde ve hatta hatta Allah dedikleri için müsamaha gösterdik.

Dedik ki bir ortak yanımız vardı. Aynı menzile giden farklı yollardan biri olarak gördüğümüz bu yapının bambaşka niyetlerin sinsi planların örtüsü olduğunu uzun süre görmedik göremedik.” dedi.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Bu cemaatlere bu kadar müsamaha gösterilmesin. Din ve eğitim işleri devletin sıkı kontrolünde olmalı. Özelikle din eğitimi devlet dışında hiçbir kurum ve kuruluş tarafından verilmemeli.