Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Belediyelere İlişkin Önemli Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Altındağ Kültür Sarayında düzenlenen AK Parti Ankara İl Teşkilatı İftarına katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada yaptığı konuşmasında Belediyelere ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın belediyeler hakkında yaptığı konuşmasının detayları şöyle oldu;

“GURUR ABİDESİ OLMAK DEĞİLDİR”

“AK Partili olmak gurur abidesi olmak değildir. İktidar gücünü gururlanma sürecine katkıda bulunsun diye kullanmamalıyız. Tam aksine tevazu ehli olmak suretiyle vatandaşlarımıza yaklaşmalıyız. Bunu yapmak durumundayız aksi takdirde, Rabbimin bize verdiği bu nimeti süratle kaybederiz.”

“DAHA ÇOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM”

“Daha çok çalışmamız, daha çok yatırımlar yapmamız lazım. İstiyoruz ki şu caddelerde ilerlerken, caddelerin sağında solunda bu çarpık yapılaşmalar olmasın. Bu çirkin görüntüler olmasın. Bir an önce belediyelerimiz buralardaki bu yapılaşmayı çok daha modern, insanca yaşanabilir hale dönüştürsün. Bu dönüşümleri gördüğümüz zaman iftihar ediyoruz ve istiyoruz ki ‘Bu millete yakışan ne ise işte AK Parti onu yapıyor, yaptı.’ denilsin.

Belediyeler için bir şey söyleyeceğim. Belediyelerde hizmet gerektir ama yeterli değildir. Yeterli olan nedir? Yeterli olan gönüllere girmektir. Eğer gönülleri alamıyorsak kaybederiz. Onun için de ev ev, kapı kapı dolaşacağız ve vatandaşımızla bu gönül birlikteliğini sağlayacağız.”

Kamupersoneli.net – ANKARA