Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milyonlarca Öğrenciye Müjde !

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde halka hitap ederken öğrencilere de büyük müjde verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde yaptığı açıklamalarında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve milyonlarca öğrenciye burs ve krediler hakkında müjde verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklamaların detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

“Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geliyoruz demiştik. 15 yıl içinde görevi aldığımız yerden bulunduğumuz nokta çok farklı. Artık dünyada Türkiye bir idol olmuş durumda.”

“2,5 MİLYAR AĞAÇ DİKTİK”

“Geziciler çıktı meydana, dolaştılar. Zannettiler ki, Gezicilerle biz Türkiye’yi bitiririz. Arkasında emperyalist güç vardı. 11-12 ağaç bir başka yere taşınıyor diye kıyamet koparıyorlardı. Halbuki biz iktidarımız dönemimizde 2.5 milyar ağaç diktik. Şu anda Anadolu’nun yollarında gördüğünüz fidanlar var ya, onları hep biz diktik. Aşık olan, dertli olan bir şeyler yapar.”

“HİÇ OLMAZSA ANNE ÇOCUĞUNA VERİR”

“270 bin derslik yaptık, mevcut dersliklerin üstüne. Eğitimde en büyük desteği milli eğitime veriyoruz. Çünkü öğretmenlere ihtiyacımız var. Boş ders olmayacak dedik. Bizim sınıfımızda 170 öğrenci vardı. Biz öğrenci sayısını 30’a indireceğiz dedim. Tüm Türkiye’de 30’a inmiş vaziyette. 20’li sınıflar da var. Daha iyi olacak bunu da yeterli bulmuyoruz. Şu anda öğrencilere burs veriyoruz değil mi, anneye veriyoruz parayı. Babaya versek gidecek onunla içecek sigara. Dedik ki bunu anneye verelim. Anne hiç olmazsa sigara içmez, çocuğuna verir.”

ÖĞRENCİLERE MÜJDE 

“Yeni eğitim ve öğretimde burs ve krediler de artacak, lisansüstü doktora, onlar da artacak. Üniversitelerimizde kalite artacak. Bunlar için çok önemli adımlar atmamız lazım.  “

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Fen edebiyat fakültelerinin sadece belirli bazı kaliteki üniversitelerde olmasi gerisinin kapatılmasi gerekli bence. Eğitim seviyesini düşürüyor sözde bilim adamı yetiştiren bu fakültelrden mezun olanlar nerdeyse hiç bir şey bilmiyor. En fazla 10 üni ile 20 şer öğrenciyi geçmicek şekilde sınırlandırılmali ve gerçekten tanımında olduğu gibi akademisyen yetiştirmeli.