Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şehit ve Gazi Yakınlarına Müjde !

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin TBMM grup toplantısına önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında şehit ve gazi yakınlarına haklarının temin edileceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan FETÖ’nün darbe girişimine ilişkin yargılama sonucundaki mahkeme kararlarıyla şehitlerin ve gazilerin ailelerine haklarının ve iadeiitibarlarının temin edileceğini belirterek şu açıklamayı yaptı;

“BUNLARI BİZDEN ALAMAYACAKSINIZ”

“Aynı zamanda da dünyada bunları korumaya kalkan ülkelere karşı da ‘Daha ne istiyorsunuz, buyurun size yargı kararları’ deyip bunları da onların önüne koyacağız. Üzerlerine düşeni yaparlar veya yapmazlar, önemli değil. Ama şimdi de dünyaya sesleniyorum buradan. Diyorum ki eğer sizler iadeiitibara yardımcı olmazsanız, bilesiniz ki yarın bir gün sizlerin de bizim elimize düşenleriniz olduğu zaman istediğinizde bunları bizden alamayacaksınız. Bunu bilin.”

“TEŞKİLATLARIMIZI GÖZDEN GEÇİRECEĞİZ”

“Bu yıl sonuna kadar bir defa il teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, belde teşkilatlarımızı güncelleyeceğiz, yeniden gözden geçireceğiz. Çünkü ortada bir metal yorgunluğu var, bunu aşmamız lazım. Onun için de çok daha dinamik ve çok daha gayretkeş ekiplerle inşallah 2019’a hazırlanmamız gerekiyor.”

Kamupersoneli.net – ANKARA