Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika Patlama Açıklamaları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Atatürk Havalimanı hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanının son dakiak açıklamaları.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Havalimanında olanı görüyorsunuz ve büyük ihtimalle DAEŞ olduğu ortada. Bunlar İslam adına böyle bir şeyi yaptıklarını söylüyor. Bunların İslam’la filan alakası yok. Bunların yeri cehennemdir. Çünkü bu dünyada bir kişiyi öldüren tüm alemi öldürmüş gibidir. Bu insanlar günahsız, çocuk, kadın, yaşlı… Bir yolculuk yapıyorlar, hiçbir şeyden haberleri yok ve ölümle karşı karşıya kalıyorlar. Buna hakkınız yok.” dedi.

Taviz Vermeyeceğiz


Cumhurbaşkanı Erdoğan: “(Terörle mücadele) Bu kararlılığımızdan taviz vermeyeceğiz. İnşallah bu işi er veya geç bitireceğiz. Huzurlu günlerimiz yakındır. Bunların benim Kürt kardeşlerimi sevmek gibi bir dertleri de yok. Tam aksine bunlar onların düşmanı ve bugüne kadar o bölgede yaptıkları hiçbir şey de yok. Şimdi dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla birlikte tek tek hesabı verecekler.”

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, türkiye haberlerinden, politika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net adresini takipte kalın.

Kamupersoneli.net  | Ankara