Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör Devleti Kurulmasına Asla Müsaade Etmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen bayramlaşma etkinliğine katıldı ve burada bir konuşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmış olduğu konuşmasında Suriye ve terör konularına yer vererek, ”Suriye’nin kuzeyinde bir terör devleti kurulmasına asla müsaade etmeyeceğiz.” dedi. 

”TERÖR DEVLETİ KURULMASINA ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma etkinliğine katıldı. Katıldığı etkinlik kapsamında bir konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye ve terör konularına değindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’nin kuzeyinde bir terör devleti kurulmasına asla müsaade edilmeyeceğinin altını çizerken şu değerlendirmelerde bulundu. ”Şunu tüm dünya bilmelidir, Suriye’nin kuzeyinde, sınırlarımızda bir terör devleti kurulmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Bunlara destek verenler de bu gerçeği görecekler. Fırat Kalkanı’nda nasıl 2 bin km karelik alanda Mehmetçik elinden geleni ÖSO ile yaptıysa bundan sonra da yapacaktır. Asla taviz yok. Bunu bizzat kendilerine de söyledik. Zira Türkiye bir çadır devleti değildir bunu herkes böyle bilmelidir.”

”O SİLAHLARLA DÖKÜLEN HER DAMLA KANIN FATURASINI O SİLAHLARIN ASIL SAHİPLERİNE ÇIKARACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmış olduğu açıklamalarında batılı ülkelerin terör örgütlerine sağladıkları silah desteğine de değinerek konuya ilişkin, ”Fırat Kalkanı operasyonuyla terör hattı kurma çabalarını boşa çıkardık. Müttefik dediğimiz ülkeler terör örgütlerine verdikleri silahları daha sonra geri alacaklarını söyleyerek Türkiye’yi kandırarak yanlış yaptıklarını anlayacaklar ama iş işten geçmiş olacak. Biz o silahlarla dökülen her damla kanın faturasını o silahların asıl sahiplerine çıkaracağız.”

Kamupersoneli.net – ANKARA