Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan' Ünlülerle İftar Yemeğinde Buluştu , İftara Hangi Ünlüler Katıldı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğim günlerde düzenlenen iftar töreni, sanat camiasından bir çok ünlü ismin katılımı ile gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde verilen iftar yemeğine Devlet Erkanından; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlukatıldı. Düzenlenen iftar yemeğine sanat camiasından ise Murat Boz, Yavuz Bingöl, Sibel Can, Seda Sayan, Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Alişan, Bülent Ersoy, Murat Dalkılıç, Petek Dinçöz, Hakan Ural, Coşkun Sabah, Hakan Peker, Cengiz Kurtoğlu, Zara, Hande Yener, İbrahim Tatlıses, Burcu Esmersoy, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Mustafa Ceceli, oyuncu Serdar Gökhan ile spor ve sanat camiasından birçok isim katılımda bulundu.

İbrahim Erkal’ın Dev Çengelli İğnesi

İftar yemeğine katılan bir diğer isim ise kıyafetindeki aksesuvarıyla geceye damgasını vuran ünlü isim İbrahim Erkal oldu. Ne Gülben Ergen ile Burcu Esmersoy’un pişti olması, ne de sanatçılar tarafından aylar önce sosyal medya üzerinden söylenen sözlerin aksini yerine getirdiği ‘duruş’ olsun hiçbiri ama hiçbiri Erzurum’lu İbrahim Erkal’ın devasa boyuttaki çengelli iğnesi kadar dikkat toplamadı. Uzun zamandır ortalıkta görünmeyen şarkıcı Erkal, sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına yerini aldı.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, kamu haberlerinden, memur haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net sitesini takipte kalın

Kamupersoneli.net  | Ankara