Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan : " Türkiye Dünyanın En Büyük Havalimanına Sahip Olacak!"

 Cumhurbaşkanı Muhtarlar Toplantısında Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan muhtarlar toplantısında gündeme ve ekonomiye dair bazı değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan yaptığı konuşmasında 2018 yılında yapımının tamamlanması beklenen havalimanı hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

2018 Dünyanın en büyük hava limanına Türkiye sahip olacak. İstanbulda en büyük havalimanını açtığımız zaman siz görün. 79 milyon vatandaşın  tamamının refahını yükseltecek her çalışmaya hız vermeliyiz. Üretimi arttıracak her türlü çalışmayı desteklemeliyiz. Terör örgütüne karşı her türlü mücadeleyi devam ettirmeliyiz. Türkiye Ak Sakallı dedelerimiz ve gözü yaşlı ninelerimiz sayesinde dimdik ayakta durmaya devam edecektir. Hiç Şüpheniz olmasın. Kardeşlerim biz önce ALLAH(c.c)’a sonra milletimize güveniyoruz. Sırtını terör örgütüne dayayanların asla anlayamayacağı bir şey varsa buda bunlardır. Önümüzü kesmek için kurdukları tuzaklar önümüze daha büyük ve daha güzel yollar açacaktır. Cumhurbaşkanı Erdoğan muhtarlara teşekkür ettikten sonra  ; “Yalnız sizler muhtalarsınız, Mahallelerinizin Cumhurbaşkanı konumundasınız, mahallerinizdeki her türlü gelişmeden sorumlu olacaksınız, birlik ve beraberliği sağlayacaksınız” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve mahalle muhtarları Cumhurbaşkanının konuşmasından sonra öğle yemeğine geçti.

Kamu haberleri, gündem haberleri, TBMM gelişmeleri ve çok daha fazlası kamudan haberlerin merkezi kamupersoneli.net sitesinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olma fırsatına sahipsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara