Gündem

Devlet Bahçeli'den FLAŞ İdam Açıklaması

Devlet Bahçeli’den FLAŞ İdam Açıklaması Milliyetçi Harekat Partisi Lideri Devlet Bahçeli, Partisinin TBMM Grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli , idam tartışmaları ile ilgili son noktayı koydu. Bahçeli :” Madem idam cezasına ihtiyaç vardı, o halde bahaneye, fuzuli  şeylere gerek yok AK Parti hazırsa Milliyetçi Hareket Partisi dünden hazırdır” dedi. 

Cumhurbaşkanı idam cezasına gönüllüdür ve TBMM’ye getirilip kabulü halinde onaylayacağını şimdiden kabul etmiştir. Başbakan da idam cezasının toplumsal bir talep olduğunu ifade ederek mecliste uzlaşma halinde bunun mümkün olabileceğini söylemiştir. Geçmişte idam cezasını kaldıranların, bugünlerde hararetle istemeleri, çelişkiden öte milli infaele duyarsız kalamamaları şeklinde okunmalıdır.

-Bakışımız net

İdam cezasına bakışımız öteden beri net ve bellidir. MHP imralı canisinin asılması konusunda mücadelesini gösterirken, karşımızda oluşan gökyüzü koalisyonu bunu engellemiş hatta bizi suçlamıştır. Bizde değişen bir şey yok, duruşumuz aynı. Aynı olmayan dün eleştirenlerin bizim çizgimize gelmeleridir. Madem idama ihtiyaç vardır, madem milletimiz bunu istemektedir, o halde bahaneye , kaçak güreşmeye fuzuli konuşmaya gerek yoktur.

-AKP hazırsa MHP dünden hazırdır

” AKP hazırsa, MHP dünden vardır. Sayın Başbakana diyorum ki ‘Gelin bu işi bitirelim, milletimize ve ülkemize düşmanlık yapanların hakkından gelelim’ terör , savaş ve çok yakın savaş suçlarına idam cezasını düzenleyen tasarı veya teklif TBMM’ye gelmesi halinde Türk milletinin talep ve beklentileri doğrultusunda gerekeni yapacaktır. AB komiserleri kendi işlerine baksın. Bizim sözünü dinleyeceğimiz tek merci Türk Milletidir. Türkiye Brüksel’den değil Ankara’dan TBMM’den yönetilmektedir. Getirin düzenlemeyi gösterelim hainlere günlerini.

Kamupersoneli.net | ANKARA