Gündem

Doğa Koleji Resmen Satıldı !

Doğa Koleji’nin satışı için anlaşma, 20 Ağustos 2016’da imzalandı.

Doğa Koleji’nin satış işlemi, Metal Yapı Konut, Fethi Şimşek ve Turkven tarafından danışmanlık verilen yabancı yatırımcılar arasında imzalanan anlaşmayla sonuçlandı. Doğa Koleji’nin yeni sahibi, Ömer Saçaklıoğlu oldu.

Doğa Okulları kurucusu Fethi Şimşek: “Kurup yıllardır itinayla büyüttüğümüz okulumuzu bu kıymetli ve hayırsever işadamına devretmek bize gurur veriyor. Doğa Okulları yıllardır başarıyla taşıdığı liderlik bayrağını, Türkiye’nin en büyük gayrimenkul şirketlerinden birinin kurucusu ve sahibi olan Ömer Saçaklıoğlu ile daha yükseklere taşımayı hedeflemektedir” dedi.

Ömer Saçaklıoğlu Kimdir ?

Ömer Saçaklıoğlu, Metal Yapı Konut markasıyla inşaat ve gayrimenkul sektöründen faaliyet gösteriyor.
Ömer Saçaklıoğlu’nun ailesi aslen tüccar. Şanlıurfa doğumlu. Urfa’da babası tüccar ve büyük et imhalathaneleri var. Daha sonra İstanbul’a gelen Saçaklıoğlu ailesi İstanbul’da da bu işlerine devam ediyor.

Daha sonra AYGAZ bayiliği yapmaya başlayan aile Koç’un en büyük AYGAZ bayisinin sahibi oluyor.Anadolu’ya likit gaz taşımacılığı yapmaya başlayan aile buradan kazandığı bütün parayla Ömer Saçaklıoğlu’na İstanbul’un her yerinden arsa alıyor. 1980’de Florya’da ilk apartmanını inşa eden Saçaklıoğlu bugün Metal Yapı Konut’un patronu.

Kamupersoneli.net