Gündem

DPB 'Kamu Personel Alım Sistemi Değerlendirme Toplantısı' Gerçekleştirdi

Devlet Personel Başkanlığı tarafından 22-23 Mart tarihleri arasında, Ankara Gölbaşı Vali Galip Demirel Vilayetler Evi’nde gerçekleşen toplantıya, kamu kurumları, özel sektör kuruluşları, kamu görevlileri sendikaları konfederasyonları temsilcileri ile akademisyenler de katıldılar.

Toplantı, Devlet Personel Başkan Vekili Enes POLAT’ın açılış konuşmasıyla başlayan değerlendirme toplantısı katılımcıların sunumlarıyla devam etti.

Yapılan sunumların ardından, 22 Mart 2017 Çarşamba günü öğleden sonra ve 23 Mart 2017 Perşembe günü öğleden önceki oturumlarda; alanında uzman akademisyenler, kamu görevlileri sendikacıları, özel sektör temsilcileri ve kamu kurumlarının insan kaynakları birim yöneticilerinden müteşekkil olarak oluşturulan 6 Çalışma Grubunda, “Kamu Personel Alım İlanları”, “Kamu Personel Seçme Sınavı ve Merkezi Yerleştirme”, “Sınav Komisyonları”,  “Sözlü Sınav-Mülakat ve Kişilik Envanterleri”, “Uygulama Sınavları” konuları katılımcılar tarafından değerlendirildi. 

Bazı oturumlara Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU’da katıldı.

Değerlendirme Toplantısı,  23 Mart 2017 Perşembe günü öğleden sonra yapılan Alt Çalışma Gruplarının “Sonuç Raporlarının” sunulması ve Devlet Personel Başkan Vekili Enes POLAT’ın kapanış konuşması ile sona erdi.  

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. alım ilamları kadro açıklaması yapılsın artık orman ve su işleri bakanlığı hala bir açıklama yapmadı ayrıca orman mühendisi alımlarında da mülakatın kaldırılmasını istiyoruz…!