Gündem

Egeli İş Adamlarından Tam Destek "Bizim Gönlümüzde Yatan İsim Binali Yıldırım"

 AK Parti Başkanlığı için yoklamalar sürerken, Egeli iş adamları Binali Yıldırım’ı desteklediklerini açıkladı. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan adayı yarın belli olacak. AK Parti MKYK toplantısı sonrası açıklanacak olan adayların kim olacağı merakla beklenirken, İzmir Milletvekili Ulaştırma , Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sn. Binali Yıldırım’a İzmirlilerden destek geldi. Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Başkanı Salih Esen ortak açıklama yaptı. Yapılan ortak açıklamada, başbakanlık için gönüllerinden geçen isimin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım olduğunu dile getirdiler.  


Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı ve Meclis Başkanı Tarafından yapılan ortak açıklama şu şekilde ; 

“AK Parti Başkanlığı için yoklamalar sürerken, Egeli iş adamları Binali Yıldırım’ı desteklediklerini açıkladı. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan adayı yarın belli olacak. AK Parti MKYK toplantısı sonrası açıklanacak olan adayların kim olacağı merakla beklenirken, İzmir Milletvekili Ulaştırma , Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sn. Binali Yıldırım’a İzmirlilerden destek geldi. Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Başkanı Salih Esen ortak açıklama yaptı. Yapılan ortak açıklamada, başbakanlık için gönüllerinden geçen isimin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım olduğunu dile getirdiler.  “

AK Parti içerisinde de son günlerde Binali Yıldırım’ın isminin ön plana çıktığı belirleniyor. Başbakanlık ve AK Parti Genel Başkanlığı için Binali Yıldırım ya da Numan Kurtulmuş’un aday gösterilmesi bekleniyor. 

Kamu haberleri gündem haberleri ve çok daha fazlası kamudan haberlerin merkezi kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden ve çok daha fazlasından haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara