Gündem

Emekli Astubay Eşi ve Çocuklarının Başı Kapalı Diye Orduevine Alınmadı

Emekli Astsubay Fuat Uçakkuş Bursa’dan İzmir’e gelmiş ailesiyle birlikte İzmir’deki astsubay orduevinin otelinde geçirdi. Emekli Astsubay Fuat Uçakkuş ve ailesi kahvaltı yapmak için ana binaya gittiklerinde binaya eşi ve çocuklarının başı kapalı olduğu gerekçesiyle alınmadı. İçeri alınmayan Emekli Astsubay Fuat Uçakkuş , ailesini başı kapalı olduğu gerekçesiyle almayan komutanlar hakkında polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Olayın sonrasında Bursa’ya dönen ve daha sonra tekrar işleri için İzmir’e gelen Emekli Astsubay Fuat Uçakkuş, Astsubay Orduevinde yeni bir süprizle daha karşılaştı. Orduevine giriş yapmak isteyen Emekli Astsubay Fuat Uçakkuş orduevi kartının iptal edildiğini öğrendi.

Orduevi Giriş Kartı İptal Edilen Emekli Astsubay Olayla İlgili Konuştu

Olayla ilgiili “Bugün İzmir’e yine iş için geldim. Astsubay orduevine yanımda eşim, çocuklarım ve torunum olmadan tek başıma girmek istememe rağmen kapıda görevli asker, önce kartımı aldı, elindeki cihaza soktu ve bana ‘Komutanım kartınıza el koymak durumundayız’ dedi. Sebebini sordum, ‘Girişiniz yasaklanmıştı’ dedi. Yetkili bir komutanla konuşmak istedim ve telefonla isminin Mehmet olduğunu söyleyen bir başçavuş arkadaş, Güney Deniz Saha Komutanlığı tarafından kartımın güncellendiğini ve İzmir bölgesindeki bütün orduevlerine girişimin yasaklandığını söyledi” şeklinde konuşan astsubay orduevi girişlerinin yasaklanmasının sebebinin ilk seferde şikayet ettiği astsubaylar yüzünden olduğunu dile getirdi.

Son Dakika Kamu haberleri, Sınav haberleri, gündem haberleri ve daha fazlası için kamupersoneli.net android uygulamasını indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net