Gündem

En Şanslı Pilot! Ölümün Kıyısından Döndü!

Yurtdışında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Piste daha önceden inmiş olan bir uçağın pilotunun kafasına, yeni kalkışa hazırlanan uçağın kanadı çarptı. Bu görüntüler de saniye saniye kameralara yansıdır. Sosyal medya gündemine bomba gibi oturan paylaşım, hızla yayılmaya başladı. Sosyal medyada ” Uçak pilota çarptı ” şeklinde paylaşımların da gelmesine neden olan görüntülere aşağıdan erişebilirsiniz.

Kameralara yansıyan görüntüler de piste yeni inmiş bir uçağın pilotu kabin kafesini kaldırıyor ve birkaç ayarlama ile meşgul oluyor. O sırada arka taraftan bir uçağın kalkış sesi duyuluyor ve uçak ufukta görünmeye başlıyor. Pilotun tam ayağa kalkacağı sırada ise yeni kalkmakta olan uçağın kanadı, kafasına çarpıyor.

Kafasında yer alan kask nedeniyle ölümün kıyısından dönen pilot, şans eseri sağ kurtulmayı başarıyor. Önemli bir yaralanma ve problemle karşılaşmayan pilota rağmen, kalkmakta olan uçağın kanadı kopuyor ve yere düşüyor. 

Ölümle arasında 3-5 saliselik farkla galip gelen pilotun görüntüleri ise şöyle:



Kask, muhtemel faciayı önledi.

Eğer o kaskı kafasında bulundurmasaydı ya da tam kanadın değdiği sırada ayağa kalkmış olsaydı, görüntülerdeki pilot hiç görmek istemeyeceğimiz üzücü vaziyetler içerisinde görebilirdik. Neyse ki korkulan olmadı ve iki pilotun da sağlık durumu iyi.

Kamupersoneli.net | ANKARA