Gündem

Erkek Çocuğuna Parkta Tecavüz Etmeye Çalışan Sapık Yakalandı!

Mersin’ de gerçekleşen üzücü olay, duyanları şaşkına çevirdi. Komşununun erkek çocuğuna götürdüğü park içerisinde tecavüz etmek isteyen şahısı, polisler vatandaşın elinden kurtardılar. Tecavüze yeltenen şahıs, hemen yakalanarak adliyeye sevk edilirken, çocuğun ifadesi de psikolog eşliğinde alındı.

13 yaşındaki A.D öyle korkmuştu ki konuşamadı, psikolog desteğiyle ifadesi alındı.

Tecavüz girişimine maruz kalan 13 yaşındaki Erkek çocuğu A.D, ifadesini güçlükle verebildi. İfadesini psikolog desteğiyle ağlayarak verebilen A.D, epey korkmuş ve güçlükle konuşuyordu.

Vatandaşların elinden polis kurtardı.

13 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz etme girişiminde bulunan 43 yaşındaki A.K; onları bir yaşlı beyefendinin görmesi üzerine kıskıvrak yakalandı. ” Bir adam çocuğu çalılıkların oraya götürdü, bir bakayım. ” cümlesini kurması üzerine harekete geçen vatandaşlar, 43 yaşındaki A.K’ ye linç girişiminde bulundular. Hemen olay yerine gelen polis ekipleri A.K’ yi bulundukları yerde yakalayarak adalete teslim ettiler.

Özel güvenlik görevlisi çıktı.

Bir süre özel güvenlik görevlisi olarak görev yapmış 43. yaşındaki tecavüz zanlısı A.K’ nin eşinden ayrılıp ikinci bir evlilik yaptığı, tecavüz etmeye çalıştığı 13 yaşındaki erkek çocuğunun da komşusunun oğlu olduğu gelen bilgiler arasında yer aldı.

Kamupersoneli.net | ANKARA