Gündem

FETÖ Bu Sefer'de 14 Ağustos’u mu İşaret Ediyor

FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin önceden hazırlandığı ve darbeyi işaret ettiği belirtiliyor.

Sosyal medyada Gülen ve FETÖ’ cülerin sık sık çeşitli mesajlarla ve örgütün yayın organları ile 15 Temmuz tarihine dikkat çeken ifadeler kullanmış olduğu ortaya çıkmıştı.


Zaman gazetesinin darbeden 9 ay önce yayınlanan siren sesi ve ardından gülen bebekli reklamının da darbe işareti olduğu yönünde yorumlar var.

Darbe girişiminden sonra güvenlik güçleri geniş kapsamlı operasyonlar başlattı ve bir çok örgüt üyesi yakalandı. Örgüte büyük darbe yapılan bu dönem içinde 14 Ağustos’a ithafen Pensilvanya’ dan bir mesaj geldi.

Kuluçka Benzetmesi

Örgüt elebaşı olan Fetullah Gülen , açık bir şekilde örgüt üyelerine ’’sabredin’’ talimatını kullandı.

Gülen verdiği mesajda “Ne kadar ağır gelirsen gelsin dişini sık ve sabret. Beklentilerin karşısında kuluçkada yumurtaların 20 gün çevrildiği gibi sabret” 

Başbakanlık Uzmanı olarak görev yapan ve FETÖ’ ye bilgi sızdırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan Akif Mustafa Koçyiğit adına açılan Twitter hesabı üzerinden paylaşılan son tweette dikkati çeken bir tarihe işaret edildi.

İşaret edilen 14 Ağustos tarihi Ak Parti’nin kuruluş tarihi olması’da dikkatleri çekti.

Twitter hesabı üzerinden yapılan o paylaşımda ‘’14.08.2016’ da tekrar görüşmek dileğiyle hoşçakalın’’ mesajı yer alıyordu.

Kamupersoneli.net | Ankara