Gündem

FETÖ'nün Yeni Haberleşme Ağları Deşifre Edildi !

Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından bir operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonla FETÖ soruşturması kapsamında Mehmet Akif Üniversitesi’nde görevliyken ihraç edilen firari olan mülkiye imamı Hakan Bayraktaroğlu, sahte kimlikle yakalandı.

YENİ PROGRAMLAR BULUNDU

Hakan Bayraktaroğlu’nun Akdeniz ve Ege bölgesindeki kaymakamlardan sorumlu mülkiye imamı olduğu tespit edildi. Polis Bayraktaroğlu’nun telefonunu inceledi. Yapılan incelemelerde Eagle, Bylock gibi programlarının dışında Falcon ve Evernote isimli gizli haberleşme programların kullandıklarını tespit etti.

BU PROGRAMLAR ÜZERİNDEN MESAJLAR GÖNDERİLMİŞ

Konu ile ilgili olarak Akşam Gazetesinin aktardıklarına göre şüphelilerin gözaltında olduğunu bilmeyen örgüte mensup ve hala görevine devam kaymakam vali yardımcısı ve birçok örgüt üyesi bu programlar üzerinden kendisine mesajlar gönderdi. Polis ise şüphelinin yerine bu kişilerle mesajlaştı. Konuşmalar neticesinde polisler tarafından örgüte mensup hala görevde olan mülkiyeli örgüt üyeleri tespit edildi. Antalya polisi bu kapsamda çalışmalarını derinleştirerek örgütün kripto isimlerinin peşine düştü.

Kamupersoneli.net – ANKARA